Jump to content

isabella

Sponsor
 • Posts

  3,334
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  156

isabella last won the day on July 14

isabella had the most liked content!

Reputation

1,143 Toppertje

About isabella

 • Birthday 02/10/1973
 • Age 48

Contact Methods

 • Website URL
  http://gg-autoservice.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Heinkenszand
 • Hobbies
  Bijzondere auto's.

  Astrofotografie

  En techniek!

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Raymond, ik heb samen met mijn vrouw een Garagebedrijf in Zeeland met specialisme voor Jaguar/Daimler

  We hebben 3 kinderen, 1 kat, 3 honden.....enzo///

  Wij rijden zelf,

  XJ 308 V8 SC 1998
  XJS-C 5.3 V12 1987
  XJS-C 3.6 lijn6 1986
  XJ 358 4.2 V8 2008
  Onze zoon rijd in een XJ 351 4.2 V8 SC

Recent Profile Visitors

5,662 profile views
 1. Is niet zo'n moeilijk probleem, is bekend. De raildruksensor slaat door en geeft EN de LPG opdracht EN er stroomt benzine.. Raildruksensor slaat vaker door, zeker als er LPG in de auto zit vanwege het feit dat de brandstofpomp niet uitgeschakeld word, Raildruksensor vervangen is dan de oplossing en de LPG aanpassen dat de pomp uitgeschakeld word bij LPG bedrijf. Er bestaat een kastje waar je de LPG mee kan omzeilen en de pomp uitgeschakeld word.
 2. Het klinkt alsof het diff revisie al voorbij is. Echt goed reviseren is een vak, en niet perse duur of goedkoop, het is net hoe je het benaderd. Wij reviseren de diff. maar eerst nadat er een controle is op mogelijkheid voor reviseren.
 3. Slot is defect, gebeurd regelmatig... Alleen een andere of nieuwe is de oplossing. Het palletje is afgebroken , of de buitenkabel los/defect. Zit allemaal bij een ander slot.
 4. Stadhouder is een goede partij, komt wel goed !
 5. Bij en klein dik mannetje wat op een dorp woont wat lijkt op bier, maar dan 2 straten verder
 6. Beperkte trekkracht is en melding die staat voor verschillende storingen, alleen met uitlezen word je wijzer.
 7. Ik houd alles nauwlettend in de gaten voor wanneer het echt ongestoord mogelijk is, de reisplannen zijn er al en de locaties ook. Maar er is nog steeds onduidelijkheid over het werkelijk kunnen gaan en voltooien van de rit.
 8. Tuurlijk maar die veroorzaken het niet... Bij een type 308 is het een kort lijstje die je moet controleren, het word een stuk erger om een xj 350 stil te krijgen, En daar is de theorie zelfs omgedraaid. Meerdere malen draagarmen voorzien van nieuwe rubbers en trillen die auto! Dat komt dus niet door de nieuwe rubbers maar door het feit dat de nieuwe rubbers de trillingen die al eerder in de auto zaten enorm doorgeven aan de auto en de oude gaven meer ruimte voor het trillen weg te werken. Dus nieuwe stilstaande rubbers vernieuwd en de auto trilt erger, daarom een gedegen onderzoek WAT de trilling veroorzaakt en dat is bij een 308 niet heel veel... Dus moet niet heel moeilijk zijn om te vinden..
 9. Je bent welkom hoor... 70 km rijden.
 10. GG Autoservice heinkenszand
 11. Ah... dat had ik verkeerd begrepen, Dan gelden er en aantal andere zaken, maar kijk echt even kritisch naar de Injectoren... Stuur ze anders vene op, dan doe ik ze even voor je. Gratis tegen de verzendkosten bij wijze van meedenken.
 12. Dat kan van alles zijn, maar klinkt als een uitlaatdeel..
 13. Het is een veel voorkomend probleem, ik heb er altijd 3 liggen, de ECU's ook 4 Maar even meten, kijken dan oplossen.
 14. Begin bij het begin.,.. Meten, kijken en computer er op..
×
×
 • Create New...