Ga naar inhoud

isabella

Members
 • Aantal items

  2,439
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  53

isabella won de laatste dag op 9 juli

isabella had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

353 Toppertje

Over isabella

 • Verjaardag 02/10/1973

Contact Methods

 • Website URL
  http://gg-autoservice.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Heinkenszand
 • Hobbies
  Bijzondere auto's.

  Modelvliegen met FPV toestellen.

  En techniek!

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Raymond, ik heb samen met mijn vrouw een Garagebedrijf in Zeeland met specialisme voor Jaguar/Daimler

  We hebben 3 kinderen, 4 katten, 3 honden.....enzo///

  Wij rijden zelf een Jaguar S-Type 4.2 V8 SC

  Onze zoon rijd in een XJ 351 4.2 V8

Recente bezoekers van dit profiel

2,256 profielweergaven
 1. Lekkende flexibele pijp uitlaat xf 2.7d (2008)

  Ze zijn niet goedkoop, maar met die aangepaste ben je er wel voor altijd vanaf... De oude dien je in te leveren. Het is vaak net zo veel werk om een lasavontuur of een modiset te plaatsen als dat je gemodificeerde plaatst, en die zijn echt voor altijd goed want die hebben een stalen schuifstuk. Zo uit mijn hoofd 450 euro per stuk incl. monteren, met inleveren van de oude.
 2. 4.0 v8 s type word te heet

  Een 4.0 is onderhevig aan dezelfde modificatie als de XJ 308, zelfde motor, zelfde problemen.... Zij alle modies gedaan? Kijk eerst even of de slangen niet "hard"aanvoelen....
 3. Automaat 4.0 schakelt niet door

  Een gaskleppotentiometer kan de oorzaak zijn, ik heb ze gewoon liggen... Ze zijn duur, maar een gebruikte heeft vaak ook geen zin, ze zijn zeer regelmatig kapot of een beetje niet goed... Maar de bak hoort met een losse stekker niet meteen zomaar goed te gaan schakelen, dit is toe te wijten aan wat Keesh zegt..noodloop. En dan gaan er meer dingen niet meer helemaal goed werken. Maar het is zeker waard om eens te kijken met de juiste apparatuur... Ik geloof dat het redelijk simpel is op te lossen met wat aandacht.
 4. verlichting kofferbak

  En?
 5. Message centre

  Ik betaal ruim 2700 euro per jaar voor een werkende Mongoose, let op wat je gaat doen....je gaat allerlei dingen teniet doen en verkeerd aanmelden met een illegale versie. Ik snap ook niet precies uit je verhaal wat je wilt doen. Bedoel je dat jet daschboard wilt vervangen? Zodat je dus met een knopje op je lichtschakelaar de diverse meldingen kunt lezen? Ik denk het wel.. Let op, als het een Engels dasch is dan is het wel goedkoper, maar heb je alles in Mijl, dat kun je wel veranderen, maar je km stand klopt ook niet meer en nog wat andere protocollen. Verder is het dasch voorzien van de PATS en dat zorgt er voor dat je auto start, die ga je niet aanmelden zonder de juiste apparatuur. Let op met illegale software, je gaat niet de eerste zijn.............. Maar het aanmelden is niet heel veel werk voor iemand die de juiste apparatuur heeft hoor....hoeft niet duur te zijn.
 6. Jaguar XF 2.7d probleem met start stop

  Je kan deze auto's inderdaad alleen uitlezen met de juiste apparatuur, uitlezen met iets anders resulteert in valen van diverse systemen.
 7. Voorbumper deel gezocht

  Ik ben nu met vakantie, maar na de vakantie kijk ik even voor je.
 8. x308 start onregelmatig

  Graag gedaan!
 9. Voorbumper deel gezocht

  Ik heb ze ook gewoon liggen, in chrome en in kleur. Hendrikus heeft er ook genoeg. Bumperlip heet het.
 10. verlichting kofferbak

  De schakelaar zit in de koffervergrendeling, als het niet meer werkt is er op zeker 1 van de draden(of meerdere) van de kofferklep gebroken. Je kan aan de rechterkant van de bevestiging van de kofferklep de plastic "boog" wegnemen en daaronder zitten de draden, er zijn er altijd 2 of 3 gebroken waaronder de bediening van de kofferverlichting, kijk dat eerst na.. Als dat niet zo is dan is de schakelaar van het slot defect, die kun je vervangen....
 11. Spiegels kantelen

  Dat is in te leren met de juiste computer, op een andere manier niet. Ik kan het wel even voor je doen.
 12. Jaguar xj6 serie 3 start niet

  Zou ik even na moeten zijn op de tekening.. Welke motor?
 13. Jaguar xj6 serie 3 start niet

  Staat alles goed op tijd? Een veel gemaakte fout is er van uit gaan dat cilinder 1 voor op de motor zit en die zit achter, dan loopt hij wel, maar gaat nooit goed worden. Zelfde verhaal geld voor de volgorde van de bougiekabels.. Kijk dat eerst even na..
 14. Transmissie

  De lock up werkt totaal anders.... De lock up is er om de slip van de convertor op te heffen en werkt in alle versnellingen. Je hebt ook op de ZF 5 HP 24 bergversnellingen die er voor zorgen dat je in de gekozen versnelling blijft om op de motor af te remmen. Het probleem wat je nu ervaart zit in het brein en is een probleem.... Vervuiling is verdachte nummer 1 en daarna de km-stand en een evt. reparatie. Software update op de gasklep kan ook helpen om e.e.a. beter af te regelen, maar ik verdenk een probleem in het brein als eerste.
 15. x308 start onregelmatig

  Als de startmotor rond gaat is de startblokkering er niet perse af, die zorgt dat er geen brandstof in de motor komt en nog wat dingen. Ik verdenk dan eerst even de brandstoftoevoer en de gaskleppotentiometer. eerst het lipje smeren, dan een stapje verder.
×