Ga naar inhoud

isabella

Sponsor
 • Aantal items

  2,622
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  70

isabella won de laatste dag op 13 november

isabella had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

453 Toppertje

3 Volgers

Over isabella

 • Verjaardag 02/10/1973
 • Leeftijd 45

Contact Methods

 • Website URL
  http://gg-autoservice.nl
 • Leeftijd 45

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Heinkenszand
 • Hobbies
  Bijzondere auto's.

  Modelvliegen met FPV toestellen.

  En techniek!
 • Leeftijd 45

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Raymond, ik heb samen met mijn vrouw een Garagebedrijf in Zeeland met specialisme voor Jaguar/Daimler

  We hebben 3 kinderen, 4 katten, 3 honden.....enzo///

  Wij rijden zelf,

  XJ 308 V8 SC 1998
  XJS-C 5.3 V12 1987

  Onze zoon rijd in een XJ 351 4.2 V8 SC
 • Leeftijd 45

Recente bezoekers van dit profiel

3,180 profielweergaven
 1. Geen probleem, je bent er vaak genoeg bij en je doe heel voor ons!
 2. Ik ben ook weer bij de levende....gisterenavond storte ik in van de vermoeidheid (word ook een dagje ouder he?) Ik vond het erg leuk, gezellig en wederom verbaasd over hoe ver mensen willen reizen om er bij te zijn Erg mooi om mee te maken. ik heb niet helemaal alles kunnen laten zien wat op de planning stond en ik had graag nog een 2e maal de machine van Fore uitgelegd, maar ik had nog geen tijd kunnen maken om de juiste aansluitstukken voor de machine te maken om meerdere auto's te kunnen doen, alleen voor de S type had ik snel nog kunnen maken, excuses daarvoor. Ook de uitleg voor de airco ging verstek maar ik zag en hoorde dat iedereen het goed naar de zin had met alle andere aanwezige onderwerpen en de uitleg daarvan door ons team. HAMBURGERS! Dat was even wat anders.....HEEL erg leuk en heel erg bedankt Robert!!! Ik denk dat je voor jezelf moet beginnen hiermee en dat ga je het nog halen ook. Heel gaaf! Keesh, Leon, Hans en de verdere (vaste) ploeg heel erg bedankt voor jullie inzet en tijd.....word erg gewaardeerd. Ik vind het steeds moeilijker om de meeting invulling te geven en niet elk jaar hetzelfde te doen omdat er niet echt andere onderwerpen zijn. Gaaf is dan om te zien dat er elk jaar weer veel mensen afreizen en later melden dat het gewoon interessant en gezellig was.....heel fijn om het dan te mogen doen.... Iedereen die er was, meedeed aan de organisatie en uiteraard de Forumeigenaars Mark en Simone heel erg bedankt voor jullie hulp en ondersteuning naar onze zijde. Dank jullie wel.... Joke, Raymond en het team.
 3. Voor degene die in de avond uit eten willen kunnen we een groepje samenstellen en die dag een plekje scoren in een restaurant.
 4. zooooo, laatste loodjes. Wat gaat er niet door en waarom niet? Uitdeuken zonder spuiten Onze PDR specialist heeft een andere verplichting met Sinterklaas en kon deze afspraak helaas niet voor ons verzetten. Hij mag sinterklaas als hulppiet helpen en daar gaan wij natuurlijk niet tussenkomen. Rest gaat gewoon door.... We hebben hemel en aarde bewogen om de machine van Forte uit Engeland te kipnappen....haha GELUKT!!! Donderdag komt de machine aan bij ons en we hebben dan 2 dagen om alles te leren kennen. Deze machine is werkelijk revolutionair op het gebied van interne reiniging, Bij wet verplicht in Engeland en Spanje, inmiddels vergaande gesprekken in Den Haag over het inzetten van deze methode bij APK... Automaat revisie, We gaan gewoon een automaat reviseren deze dag, dit doen we 2 maal om een ieder de kans te geven om het mee te maken. Uitlijnen, Voor degene die er meer van willen weten een beetje meer diepgang als voorgaande jaren... Aircoservice en wetgeving, We stellen een groepje samen en gaan lekker doorzakken over de verschillende gassen en de wetgeving. Disc Aligning, Oorzaak, diagnose en gevolg, Demonstratie met de machine op een hefbrug. Werkplaats 2 Motormanagement uitleg en werking, Ook hier stellen we een groepje samen en zakken door in de werking en controle in het motorsysteem. Uitleg door Brian op verzoek met een groepje mensen, Werkplaats 1 Forte Powerclean machine. Uitleg en demo van de allernieuwste machine van Forte, Voorloper op ongeëvenaarde interne reiniging. Demo in werkplaats 3 Fortespecialist, uitleg en vraagbaak. Van 10.00 uur tot 12.00 uur is de DE man van Forte aanwezig bij ons voor uitleg over de producten van Forte, Neem de tijd en vraag alles wat op je hart ligt in deze 2 uur dat de man tijd voor ons gemaakt heeft Kantoor bij Joke Lakbehandeling en verzorging, Onze vaste set up kent inmiddels uiteraard elk jaar de dienst lakbehandeling en verzorging, Hans, Henk en Leon staan voor jullie klaar om alles uit te leggen over voertuigverzorging. Demo in werkplaats 4 Automaat onderhoud, Uitleg en workshop over spoelen van transmissie's, Demo nieuwe spoelmachine. Demo in werkplaats 4 Demo in werkplaats 2 Automaat reparatie en revisie, Uitleg en workshop revisie van automaten. Werkplaats 4 Spuiten, voorbewerken, restauratie. Uitleg door gecertificeerd spuiter, plaatwerker Wim van der Endt Demo tussen werkplaats 3 en 4 . Reparatie van afstandsbedieningen, Advies, uitleg en reparatie van CV Door Dhr. Tiete Werkplaats 1 Elektronica afdeling Organisatie, Jaguarforum, G&G Aanspreekpunten, vragen of aanvragen, G&G - Joke, - Raymond, - Jeffrey, - Brian. - Henk, - Max. - Leon. Mede organisatieleden, - Keesh, (Spreker) - Mark van der Laan en Simone, (Forum) - Hans, (Detailling) - Dhr Tiete (Electra) - Wim van der Endt, (Spuiter) - Joost Wallinston (Forte)
 5. isabella

  afstandbediening/accu

  Je kunt ze opnieuw aanmelden, maar ze gaan ook vaak defect. Plausibel is ook dat de securitymodule in de fout is gegaan. Na diagnose weet je het zeker.
 6. isabella

  Benzinefilter Xf

  Het brandstoffilter bevind zich achter de bekleding van het linker binnenscherm. Ik heb ze gewoon op voorraad, je hebt wel speciaal gereedschap nodig om hem te wisselen.
 7. isabella

  differencieel van XF

  Al opgelost?
 8. isabella

  XK display problemen

  Eigenlijk altijd de Bleutooth module onder de bestuurdersstoel defect door vochtinwerking via de A-stijl bestuurderszijde. Op Internet tal van goede gebruikte te koop, een nieuwe is erg duur. Soms zijn ze te repareren.
 9. isabella

  Raam niet open en dicht Jaguar X350

  Vaak een defecte schakelaar aan de bestuurderszijde, je kan dat allemaal wel uitlezen met de WDS (Jaguarcomputer)
 10. (nog) niet helemaal zeker Wim, wel al aangevraagd, maar nog geen definitieve toezegging voor PDR
 11. Uit eten met de liefhebbers kan uiteraard ook..... Laat maar weten.
 12. isabella

  soms probleem passagierslot vooraan (S-type)

  Dan is op zeker het slot defect, komt heel vaak voor.....
 13. isabella

  Blazend geluid in jaguar x-type

  Waarschijnlijk de intercoolerslang gescheurd
 14. isabella

  blower werkt niet

  De voorschakelweerstand is defect.
×