Jump to content

isabella

Sponsor
 • Content Count

  2721
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  88

isabella last won the day on September 11

isabella had the most liked content!

Community Reputation

555 Toppertje

7 Followers

About isabella

 • Birthday 02/10/1973
 • Age 46

Contact Methods

 • Website URL
  http://gg-autoservice.nl
 • Age 46

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Heinkenszand
 • Hobbies
  Bijzondere auto's.

  Modelvliegen met FPV toestellen.

  En techniek!
 • Age 46

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Raymond, ik heb samen met mijn vrouw een Garagebedrijf in Zeeland met specialisme voor Jaguar/Daimler

  We hebben 3 kinderen, 4 katten, 3 honden.....enzo///

  Wij rijden zelf,

  XJ 308 V8 SC 1998
  XJS-C 5.3 V12 1987

  Onze zoon rijd in een XJ 351 4.2 V8 SC
 • Age 46

Recent Profile Visitors

3670 profile views
 1. isabella

  X308 of X350

  Ik vind het niet de juiste manier ee keuze te maken aan de hand van de aangenomen problemen, een goed onderhouden Jaguar met een aankoopkeuring is geen valkuil. Bovendien heeft het opsommen van alle problemen helemaal niets te maken met alle auto's, elke auto is anders. Dus beter het juiste traject bewandelen, een auto kiezen naar je zin en die een aankoopkeuring laten ondergaan. Dan heb je de auto naar je zin en alle duidelijkheid over DIE auto.
 2. Beter is om de oorzaak direct weg te nemen, ik denk dat er een slot defect is, 90 procent zeker.
 3. Gulden middenweg en advies is 2.3 achter en 2.2 voor.
 4. Om antwoord op al je vragen te krijgen en de werkelijke volledige staat van de auto te beoordelen kun je beter de auto eens geheel laten nazien, Meerdere bedrijven doen dat kosteloos.
 5. Eigenlijk alleen na controle is met zekerheid te zeggen of ze ge-upgrade zijn, af fabriek zijn een aantal gedaan maar niet veel.
 6. Wij voeren de aftermarket geschikt voor Jaguar in 3 verschillende gradaties, allen vele male beter dan de originele. Niet perse goedkoper in sommige gevallen maar wel veel beter. Inderdaad de Yellow, Green en Red stuff icm speciale schijven... Kromme schijven kan een andere onderliggende oorzaak hebben die je vooraf uit moet sluiten voordat de volgende set binnen 2 weken weer defect raakt. Denk daarbij aan Disc Aligning...
 7. Heb je een electrisch aangestuurde of een manuele stuurkollom?
 8. De 308 zijn redelijk gevoelig voor het soort brandstof, helaas brengen de nieuwere brandstoffen veel vervuiling met zicht mee, maar aan de andere kant zitten er ook dopes in die juist goed zijn voor de motor. Forte is verder en verder met zijn oplossingen hiervoor en met de machine komen ook steeds duidelijkere oplossingen en verbeteringen naar voren. Ook niet echt het topic om te antwoorden maar ik zit nu toch achter de computer.... Met rusten gaat in mijn geval de hernia niet over, ik moet morgenavond naar park medisch centrum voor een intake, over max 2 weken een operatie. Ik loop al 5 weken thuis met extreme pijn, niet leuk en niet zomaar te bestrijden, vandaar ook de operatie. Langs deze weg wil ik een ieder bedanken voor de aandacht via kaarten, een ballon met kaart, een lief woord of een Appje ...doet me goed. Ik wil ook niet er mee te koop lopen, iedereen heeft weleens wat, en zeker een hernia komt vaker voor, maar ik kan wel melden dat dat een behoorlijke impact heeft op mijn gestel, ik was voornemens een paar kg af te vallen omdat mijn buikje van het goede leven een beetje extra zichtbaar werd maar dankzij deze aandoening ben ik inmiddels 7 kg afgevallen (de snoeppot is te ver weg om lopen te halen zeg maar) Ik wil niemand voortrekken en niemand naar het hooft stoten maar ik wil wel speciale aandacht geven aan Richard de Bie die voor mij (450) km reed om een doos chocolade te brengen omdat ik in de lappenmand zit. mooi moment om aan te geven dat ik niet alleen erg blij en verbaasd was met dit maar ook wederom zie dat we met zijn allen er voor elkaar zijn+ En dat waardeer ik enorm! Mooie weer is een beetje klaar maar de lucht klaart wel weer op wat betreft de zorgen.... Ik heb de jaarlijkse meeting nog niet aangemeld vanwege de onzekerheid met mijn hernia De data was al bekend maar toen kwam in de eerste week van onze vakantie uitval van mij been en hebben we het even op non-actief gezet afhankelijk van mijn operatie gaat de meeting door of niet, of anders zonder mij, maar Joke en ik willen nog heel even wachten. De data is 16 November voor de technische dag en word doorgezet is beslissing na mijn operatie. Ik ga er en beetje van uit dat alles goed komt en een genoeg herstel voor de meeting door te laten gaan. Maar e.e.a. word verder nog gecommuniceerd via Joke en Mark en Simone. Greets, Raymond.
 9. isabella

  katalysator xf sv8

  Catalysator is vaker een probleem bij deze motor, let er wel op dat de cat na demontage goed nagezien word om het daadwerkelijke probleem/oorzaak te achterhalen. Het gebeurd vaak dat de achterdemper verstopt zit en de nieuwe Cat direct ook defect raakt.
 10. Achter de 4.0 V8 staat een ZF 5HP24 Achter de 4.2 staat een ZF6HP 26 Beide aandrijfagregaten zijn dusdanig anders dat het vrijwel onmogelijk is deze in dezelfde auto uit te wisselen zonder de auto op componentniveau opnieuw op te bouwen. Alle electronica waaronder het dasch is compleet anders. De ECU's en de mechanische bevestiging wijken allen af.
 11. Wauw mooi plaatje!
 12. Sorry wij waren voor 6 dagen in Engeland vanwege een bruiloft van mijn nichtje en een belangrijke bespreking met Jaguar over de toekomst na de brexit. Joke stuurt de diagnose computer morgen voor je op. Greets, Ray.
 13. Ik heb specifiek een 3D uitlijnapparaat aangeschaft omdat wij voor ons vakgebied geen concessies willen maken, zonder een specifiek 3D apparaat is het nooit mogelijk om het perfect te krijgen. En even voor de beleving, uiteraard komen we met dit apparaat echt tot een goede uitlijning, het is ABSOLUUT niet mogelijk om alleen de voorzijde te doen! Een uitlijning geld op ALLE vlakken. Ik lijn zelf uit voor 13 collega-bedrijven om 2 belangrijke redenen, uitlijnen is een specialisme, Goede apparatuur is duur en gecompliceerd, 2e reden is dat we met dit apparaat zeer snel kunnen uitlijnen, Het is aan te raden in ieder geval voor Jaguar en Daimler een 3D apparaat te gebruiken vanwege het feit dat de auto op 8 vlakken af te stellen is, en ook op ALLE vlakken afgesteld moet worden. 30 procent van trillen en schudden komt van een verkeerde uitlijning.
 14. Is inderdaad de ruitenwisser motor........ Compleet vervangen door een gebruikte is de oplossing. Goeie Aad.
 15. Als er geen lekkage zicht baar is geloof ik ook geen olietekort. Volgende stap is uitlezen en verdere controle. Hoeveel km staat er op auto?
×
×
 • Create New...