Jump to content

isabella

Sponsor
 • Posts

  3,740
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  207

isabella last won the day on June 4

isabella had the most liked content!

Reputation

1,831 Toppertje

About isabella

 • Birthday 02/10/1973

Contact Methods

 • Website URL
  http://gg-autoservice.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Heinkenszand
 • Hobbies
  Bijzondere auto's.

  Astrofotografie

  En techniek!

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Raymond, ik heb samen met mijn vrouw een Garagebedrijf in Zeeland met specialisme voor Jaguar/Daimler

  We hebben 3 kinderen.

  Wij rijden zelf,

  XJS-C 5.3 V12 1987
  XJS-C 5.3 V12 1986
  XJS 3.6 Coupe handgeschakeld
  XJ 358 4.2 V8 2008
  Onze zoon rijd in een XJ 351 4.2 V8 SC 2005
  Oma rijd een S type 3.0 V6 2005
  Broer rijd een S-Type 3.0 V6

Recent Profile Visitors

7,926 profile views
 1. Ja, inderdaad bij een SC.... das waar. Nooit echt een probleem mee gehad, wel met wat jij al zei, andere zaken die relateren aan dezelfde storing.
 2. Ik kan je een recorder opsturen die het probleem opslaat op de computer tijdens het rijden, na terugsturen kijken we wat de werkelijke storing was en kunnen dan advies voor reparatie geven. We gaan nu door op de bobines terwijl er ook een fout in de TCM kan zitten of gasklep. Ik denk niet eerst aan een bobine, maar het kan zeker net zo goed een LMM zijn, maar dat gaat die ECU ons vertellen...
 3. Het kan heel goed zijn dat de auto "vind" dat het niveau echt laag is, is de auto al een goed ontlucht?
 4. Zodra j het juiste filter (nieuw) vervangt voor een zelfde exemplaar is er geen probleem, je hebt er wel een speciale tang voor nodig om alles los te halen.
 5. Dat wilde ik ook vragen, hoe weet je dat de druk in de brandstoftoevoer wegvalt? Ik denk meer aan een aansturing die weg is of een ECU fout.
 6. Alle foto''s mogen gebruikt worden voor wat je maar wilt hoor... juist doen op insta ofzo! Ja, die ene keer.... toen was het regen, maar.... dat kon ook toen de pret niet drukken! Maar wat een mooie rit was het dit jaar weer, ik reed gisteren 2 keer langs de plek van de 2 e stop va de rit en wat is en blijft het toch een mooie plek! En toch nog even nogmaals, iedereen die er aan meegewerkt heeft en die er bij was superbedankt voor deze dag!!
 7. Sorry voor het late antwoord, mijn toetsenbord was defect en ik had geen vervangende.. Iedereen HEEEELLLLL erg bedankt voor het komen en even stil te staan bij onze Leon.. Wij vonden het een prachtige dag met een heerlijke sfeer! Iedereen daar heel erg veel dank voor! Onze speciale dank aan de volgende personen, die het toch wel weer even wilde doen. - Iedereen die er was uiteraard, - Keesh voor de inzet op het forum, was weer perfect geregeld en bijgehouden! - Helene die de vlaai verzorgd heeft en de auto van Leon mee gaf, - Max voor zijn (geduldige) inzet voor het samenstellen (en een keer of wat te rijden) van de route om die voor iedereen toegankelijk te maken en te zorgen dat het weer puntgaaf geregeld was! - Joris en Petra voor de inzet en dat ook nog op hun vrije dag, - Mijn lieve Joke voor ontvangst van iedereen en de pizza's aan het eind van de dag, Voor nu wat foto's van de drone, andere komen op een later tijdstip. Iedereen heel, heel erg bedankt voor deze dag en zeker voor Leon en een waardig afscheid van deze lieve, geweldige man.
 8. Raar, het is meestal de leiding, Hendrikus heeft een set cilinders liggen, ik heb de leidingen nieuw op voorraad. Nieuw ongeveer onbetaalbaar en onmogelijk lange levertijd. Dus las we je zo kunnen helpen..
 9. Word mooi weer....!!! Gisterenavond nog even met Max de rit gereden en e.e.a. gewijzigd. We rijden rond 11.00 uur weg vanaf de garage. Van Heinkenszand naar Kapelle, daar hebben we het eerste stoplicht, direct daarna heeft iedereen ruim tijd en mogelijkheid om weer bij de groep te komen als het stoplicht op rood stond, (4 km om precies te zijn) Verder richting Yerseke, over het industrieterrein na de rotonde, ook hier weer ruim tijd om bij te voegen, Door naar de Oesterdam via een goede doorgaande weg (6km), Via de Oesterdam mooi uitzicht aan beide kanten op het water.. DIRECT na de sluis gaan we links de secundaire weg op, ook hier ruim tijd om bij te voegen (4km) Door Poortvliet richting de Philipsdam, hier is ruim zicht op iedereen zodat we rustig met elkaar de weg kunnen blijven volgen, Over de Philipsdam... hier gaan we anders dan vorig jaar, de plek waar we vorig jaar voor taart stopte is nu een kampeerplaats en is onmogelijk geworden er met zoveel auto's te parkeren, we rijden door over de dam over de sluis, onder het viaduct naar de waterkant waar we de eerste stop met taart en drinken uit de kofferbak nuttigen, taart en drinken is voorzien voor iedereen, we hebben voldoende taart met dank aan de vrouw van Leon en 100 blikjes drinken door Joke geregeld, kosteloos voor iedereen. Op die stop van ongeveer 20 minuten is er toilet, let wel.. het toilet heeft geen bril en geen toiletpapier, neem dit mee of pak het uit de koffer van Joke haar auto, wij nemen het ook mee. Na deze stop rijden we verder over diverse langweggetjes langs het watersnoodmuseum richting Zierikzee, hier is een stoplicht waar gemiddeld 5 auto's door kunnen, geen enkel probleem we gaan over een weg van 5 km (dijkweggetje) waar iedereen ruim kan aansluiten... Door naar Schuddebeurs, richting de Oosterscheldekeering, aldaar heeft iedereen ook weer ruim tijd om aan te sluiten... Op de Neeltje Jans hebben we de 2e stop waar we een foto van iedereen willen maken voor Helene, de vrouw van Leon.. we willen een plakboek overhandigen voor haar met foto's van Leon van de afgelopen jaren en de ritten waar hij bij was. Na deze stop rijden we verder over Kats terug richting de A 58, vanaf deze stop of bij Kats kan je afbuigen naar Rotterdam ect. of door met ons naar Goes voor aansluiten op de A58. Wij gaan zelf met een aantal mensen eten (Pizza) in een restaurant in Heinkenszand, degene die daar mee wil kan het opgeven zodat wij kunnen zien of we het kunnen boeken voor die dag. Ik vraag morgen even of en met hoeveel mensen we daar terecht kunnen volgende week. Laat maar even weten wie er mee wil. Het ziet er voor het weer goed uit! Het is ongeveer 135 km rijden en een uur of 4... Op naar volgende week!
 10. De super V8 heeft een Mercedes automaat, de niet supercharged heeft de zF5HP24, deze gaan rond de 225 tot 250k defect, na revisie weer goed voor de volgende ton. De MB van de supercharged is een ander verhaal, ik heb er in mijn tijd (13 jaar) 2 gedaan, van de 5 hp doen we er 20 per jaar gemiddeld, rijden er ook meer van rond. De motoren zijn gelijk en goed, enige verschil is de charger.. Roest hebben ze eigenlijk allemaal, of gehad. Een zeer goed exemplaar uit een goed nest kost je door de 20.000, je kan er ook 1 goed maken.. Maar het zijn wel onbeperkt goede auto's hoor, eenmaal in en op orde een heel leuk verhaal. Ik heb zelf een aantal Jaguars, - XJS 5.3 V12 Targa, rij ik nooit mee en ga ik binnenkort verkopen, (nieuwstaat) - XJS 3.6 handgeschakeld, rijden we zeer regelmatig mee en geeft heel veel plezier en rijervaring, EN heel veel leuke reacties onderweg, (originele geleefde staat) - XK 8 Cabrio rij ik regelmatig mee en geeft heel veel plezier en veel leuke reacties, (mooie goede staat) - Vrouwlief heeft een 358, erg mooie kleurstelling en uitvoering, is de dagelijkse auto, rijd heerlijk.. op af en toe die trilling na... (prachtig exemplaar) - zoonlief heeft een 350 SC, rijd hard en geeft dat ga doooorrr en harder.... gevoel, niet echt mijn ding. (mooie staat) - zwager heeft een S type 3.0, geeft mooi rijgedrag, weinig onderhoud en mooie auto, - Oma heeft een XK Cabrio, geniet er veel van en heeft altijd de "verhalen" van onderweg.. (Absolute nieuwstaat) Verder rij ik alle types , elke dag en altijd.. men vraagt vaak waar mijn voorkeur ligt.. De XJS.... 3.6... De nieuwere auto's zijn prachtig en rijden lekker, maar voor prive... XJS. 3.6 en dakloze XK. Ik ben een door en door verpeste monteur en hou er van als er iets aan een auto is wat nog moet... en dan ga ik tot het uiterste... heerlijk. Een krasje her en der (binnen perken) vind ik niet erg, maar het goed maken en goed houden zit in mijn bloed... daar gaat het fout bij een nieuwe auto, die doen het.. (voor mij dan als prive exemplaar)
 11. Meestal gaan de schakellaars defect , we repareren er gemiddeld 50 per jaar, geen probleem.
×
×
 • Create New...