Ga naar inhoud

isabella

Sponsor
 • Aantal items

  2,598
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  68

isabella won de laatste dag op 11 juli

isabella had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

448 Toppertje

2 Volgers

Over isabella

 • Verjaardag 02/10/1973
 • Leeftijd 45

Contact Methods

 • Website URL
  http://gg-autoservice.nl
 • Leeftijd 45

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Heinkenszand
 • Hobbies
  Bijzondere auto's.

  Modelvliegen met FPV toestellen.

  En techniek!
 • Leeftijd 45

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Raymond, ik heb samen met mijn vrouw een Garagebedrijf in Zeeland met specialisme voor Jaguar/Daimler

  We hebben 3 kinderen, 4 katten, 3 honden.....enzo///

  Wij rijden zelf,

  XJ 308 V8 SC 1998
  XJS-C 5.3 V12 1987

  Onze zoon rijd in een XJ 351 4.2 V8 SC
 • Leeftijd 45

Recente bezoekers van dit profiel

3,006 profielweergaven
 1. isabella

  check engine lampje brand

  Nieuwe accu haalt niets uit, gokken kost nog meer geld. let op, er is op zeker een lambdasonde defect. Gokken haalt niets uit en een nieuw brandstoffilter ook niet. Even uitlezen.....
 2. isabella

  Motorstoring

  Even uitlezen en je weet alles.
 3. isabella

  check engine lampje brand

  Hans heeft gelijk, test op vacuumlek(en) als dat goed is is de LMM defect. Dit maak ik meer dan 30 keer per jaar mee, dus.....
 4. isabella

  Airco loeit

  Maar is het zeker dat het onder het dasch is en niet onder kap?
 5. Heel, heel graag gedaan en bedankt voor het vertrouwen in ons team en ik vond het contact ook erg leuk en volwaardig. Op naar de volgende stappen als je eens lekker en seizoen gereden hebt.... Mooie auto......
 6. Het probleem met de oudere auto's is dat (bijna) niemand meer weet wat er allemaal aan kan schelen, het is een misvatting dat juist DEZE auto's simpel zijn. In tegendeel, probeer maar eens te achterhalen wat en wie er allemaal aan gewerkt hebben in de afgelopen jaren, in dit geval was het wel HEEL ernstig. Soms is het beter om het uit handen te geven, niet alles word dan opgelost, maar NET dat stuk waar je zelf altijd zo tegenaan hikt..... Met de nieuwere auto's is het zaak dat alles op orde is en dat valt allemaal te leren....maar die oude is altijd weer anders....soms is dat leuk, soms niet. Wij doen vaak projecten in de basis goed zetten zodat de eigenaar weer verder kan met datgene waar hij gestopt was vanwege al die moeilijk op te lossen problemen. We hadden de laatste tijd meer dan 5 auto's tegelijk van de oudere klasse, dan ben je werkelijk de HELE dag aan het uitzoeken waar iemand ooit wat heeft bijgebouwd (lees verkloot heeft)...maar het geeft zoveel voldoening als je contact hebt met de klant en hem elke dag kan melden dat we vorderen, en dat de dag van ophalen dichterbij komt. Erg leuk om te doen....helaas is de kennis ver te zoeken voor deze auto's, de echte kenners zijn met pensioen, anderen beginnen er niet eens aan. Wij doen het graag, niet op 1 dag uiteraard, maar het komt goed.... Nu weer even aan de jongere auto's werken, even wat anders.... Maar....... Heel graag gedaan en leuk dat je het met anderen wilt delen!
 7. Ik denk dat je beter even met Jaguar apparatuur kunt uitlezen voordat je een kostbaar avontuur aangaat....
 8. isabella

  Rondrit Zeeland 6 mei 2018

  Nog even langs deze weg mijn waardering voor een ieder die vaak VELE km moeten rijden om helemaal naar ons te komen voor dit soort dagen!!! ECHT heel gaaf! En.....speciale dank naar Mark en Simone die dit mogelijk hebben gemaakt om voor ons allen het forum openbaar te stellen voor een ieder op de hoogte te stellen van dit soort samenkomsten. Heel veel lof voor jullie inzet om het allemaal maar bij te houden en levend te houden zodat een ieder met de zelfde interesse op een dag als deze samen kunnen komen. Dank je wel!
 9. isabella

  Rondrit Zeeland 6 mei 2018

  Wauw wat een dag!!! Iedereen die meedeed enorm bedankt voor deze dag.... Echt heel erg mooi......
 10. isabella

  Rondrit Zeeland 6 mei 2018

  Morgen mooi weer.... We rijden met VEEL auto's.. Ik denk alles bij elkaar 25 stuks en 54 mensen. COOL!!! Het word ook erg mooi weer!
 11. isabella

  Rondrit Zeeland 6 mei 2018

  Ze geven vanaf zaterdag mooier weer af.
 12. isabella

  Rondrit Zeeland 6 mei 2018

  We hebben er ook zin in!! Leuk en gezellig..
 13. isabella

  Rondrit Zeeland 6 mei 2018

  Zondag 6 Mei Wij zijn aanwezig vanaf 09.30 uur Als de bezoekers aanwezig willen zijn tussen 09.30 en 10.45 De rit voert ons langs de bekende plaatsen en dorpen in Zeeland, zoals S ‘Heerenhoek, Ritthem, Vlissingen, Koudekerke, Zoutelande, West-Kapelle, Domburg, Oost-Kapelle, Vrouwenpolder, Oosterschelde kering, Zierikzee, Zeelandbrug, en natuurlijk Heinkenszand. We willen gaan rijden rond 11.00 uur. Retour G&G rond 17.00 uur. We rijden met 18 auto's, 3 voor organisatie. Ik rijd voorop, dus neem een zuurstoffles mee, die van mij stinkt nogal (ouwe dame) 1 in het midden, en nog 1 achteraan. Geen haast...gewoon stoppen voor een rood licht, we hebben voldoende stops om terug bij elkaar te komen. We rijden weg vanaf G&G weg richting Ritthem, voor het dorp na ongeveer 10km is de eerste stop...beetje snel maar dit is een mooie locatie voor foto's, Het is de verzamelhaven voor de Offshore en er is ruim mogelijkheid voor parkeren en "even" over de dijk te kijken en een prachtig uitzicht over de Westerschelde te hebben. Na een korte stop gaan we een stukje terug en vangen we aan door een stukje bos naar het plaatsje Ritthem, hier gaan we door en komen we langs en door Vlissingen. Achterlangs Vlissingen/Koudekerke rijden we achter de duinen langs naar het volgende dorp, Zoutelande, Door Zoutelande richting West-Kapelle, onder vuurtoren langs richting de dijk. Over de dijk is de 2e stop, wederom een prachtig beeld over de zee, de dijk en het dorp. na een wat langere stop met mogelijkheid tot foto's , wat drinken en een praatje vervolgen we onze weg, over de dijk....langs de zee (prachtig) Naar Domburg...door Domburg op naar Oost-Kapelle, ook daar doorheen vervolgen we de weg naar Vrouwenpolder. Net na Vrouwenpolder, onder de Veersegatdam op de parkeerplaats verzamelen voor eten. Er zijn daar een aantal eetgelegenheden waar je voor jezelf op eigen kosten een keuze tot eten kan maken. Dit is een langere stop.............. Na de innerlijke mens gevoed te hebben rijden we verder onder de dam op weg naar Oosterscheldekeerring, Over deze keerring heb je een prachtig zicht over het water, in de verte is de volgende bestemming de Zeelandbrug te zien. Na de keerring bestaat er een keuze voor de mensen die uit Rotterdam en omstreken komen naar rechts af te buigen richting huis, de weg sluit via de Grevelingen aan op de weg naar Hellevoetsluis/Rotterdam. Voor degene die verder mee willen rijden we door naar de Zeelandbrug langs Moriaanshooft en Zierikzee. Over de Zeelandbrug door naar de aansluiting A58 richting Goes. Degene die deze weg moeten rijden buigen af naar de A58 die aansluit naar Breda/bergen op Zoom e.d. Hier scheiden onze wegen na een lange rit... Sommige willen nog even mee naar de startplaats G&G voor een toliletbezoek of nog wat koffie. We sluiten de dag af rond 17.00 uur.
 14. isabella

  Afsluiten / deurslotenprobleem

  Vaak, zoals al eerder gemeld is het probleem te vinden in de sloten, Er zit een mechanisch en elektrisch gedeelte in, de actuator (elektrisch gedeelte) is een soort solinoide die door middel van een stroompje een beweging maakt over en door een spoel, de weg die deze aflegt is afhankelijk van de lengte van de magneet. Het geval wil dat dit meestal wel werkt maar het mechanisch gedeelte van het slot ALTIJD bediend word en als je de deur die bedient word daadwerkelijk ook opendoet word het slotgedeelte gesmeerd en blijft vaak gangbaar zodat het elektrisch gedeelte geen moeite heeft met bedienen. MAAR.....denk aan bijv. de achterdeuren die gaan niet altijd open omdat er niemand meerijd, de auto stuurt ze wel open, maar de deuren gaan niet open omdat er geen passagiers zijn en daarmee word het mechanisch gedeelte niet gesmeerd en loopt na een paar jaar vast. Op zijn beurt krijgt het elektrisch gedeelte het zwaar en fikt uit. Voor de bestuurdersdeur geld vaak een versleten mechanisch gedeelte.
 15. isabella

  Roken x-type 2.0 diesel 2005

  Kijk even of de slang van de Intercooler niet gescheurd is, kijk goed....vaak lijkt hij goed maar is toch gescheurd en dat gaat gepaard met roken bij (deel)last. 2e verdachte zijn de verstuivers maar die kun je alleen testen met een roetmeter en toerentellercombinatie.
×