Ga naar inhoud

joostmans

Members
 • Aantal items

  119
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Goed

Over joostmans

 1. Op zoek naar een X type Estate

  Hoi Kabel. Interessant voorstel. Ik ga zaterdag eerst naar een andere kijken. David Vogelaar ( bekent op dit forum als jaguarspecialist "DVI British Car" uit Heerde ) handelt na zijn faillissement nog een beetje in jaguars en tipte me op zwarte Estate. Als dit ook niks is, maak ik graag een afspraak met je. Ik heb wel een bedrag in me hoofd, maar die ligt ver boven de 4000,-
 2. Op zoek naar een X type Estate

  Ik neem dus aan dat je hem te koop aanbied?? Wat is de reden om een auto waar zo veel aan gedaan is, weer zo snel te verkopen??
 3. Op zoek naar een X type Estate

  IIIDat is niet verkeerd!! Zoiets zoek ik nou. Hij zou mooi bij mijn huidige xjr passen Zie foto's!
 4. Op zoek naar een X type Estate

  Nou het interieur was anders vreselijk afgejakkert en geschuurd. Het gaat mij niet om de prijs maar als je een station wil en een automaat is er op dit moment weinig keus. Een s type is leuk maar het is geen stationwagen en tenslotte heb ik ook al een xjr ( x358 ) Inmiddels ook bij de zilveren 2.0 geweest die ik in een verlichte garage kon bekijken. Gelukkig had ik een pak zakdoekjes bij me, want ook deze was om te huilen zo slecht. Grote deuk in motorkap, en vol maar dan ook echt vol met krassen. De proefrit was wel wat beter, alleen de eerste paar minuten bibberde hij wat voor het stoplicht, dit was over toen hij warm gedraaid was , verder reed hij wel een stuk beter als de groene. Ben niet happy geworden van deze dag. Maar even rustig afwachten of er nog wat anders word aangeboden. Iemand toevallig een Estate automaat in de aanbieding?
 5. Op zoek naar een X type Estate

  Vandaag bij de groene 2.5 geweest. VRESELIJK... wat een barrel!!!!!! Vol roest, krassen en onwijs veel steenslag!. Motormanagement lampje brande en kwam bij de proefrit een een zingend raar geluid ergens achter vandaan en de motor klonk erg rauw!! Word aangeboden als nieuwstaat en technisch zeer goed! Hij is alles behalve dat, Teleurstellend!!
 6. Op zoek naar een X type Estate

  Hoi allemaal. Ik ben naast mijn Jaguar x358 xjr, opzoek naar een jaguar x type Estate. Zodat ik mijn x358 netjes kan houden. Waar moet ik bij aankoop beslist opletten. Het moet beslist een Estate zijn ( stationwagen ) zodat ik wat grote spullen kan vervoeren, iets waar de x358 niet echt geschikt voor is. De keuze hierin is niet groot. De onderstaande linken zijn op dit moment de enigste waar ik m'n oog op heb laten vallen. Iemand tips waar ik bij een proefrit op moet letten?? Alvast bedankt. https://www.autoscout24.nl/aanbod/jaguar-x-type-x-type-estate-2-5-v6-executive-benzine-groen-56e351f2-c6d2-45a6-a7f9-9d76b2dc0544?smid=TAF-SM-TL-S https://www.autoscout24.nl/aanbod/jaguar-x-type-2-0-v6-bns-ed-plus-benzine-grijs-cc4c8855-58ef-4966-e053-e350040a200e?smid=TAF-SM-TL-S
 7. X358 bonkt bij drempels

  Ik heb het al gevonden... G&G Autoservice!!
 8. X358 bonkt bij drempels

  Exco in Veldhoven ben ik al geweest. Heinkenszand is idd een optie. Is dat ook een Jaguar specialist?
 9. X358 bonkt bij drempels

  Exco Auto, Venlo
 10. X358 bonkt bij drempels

  Helaas al 2x nalaten kijken, 1x bij dealer en 1x bij specialist. Geen van beide konden tot een diagnose komen. Blijf er last van houden. Er zijn ook wel eens ritten dat het niet is, dat merk je dan meteen al bij het wegrijden dat het goed zit. Misschien iets met managementsysteem die af en toe een verkeert signaal naar de luchtveren stuurt???? Word er ondertussen moedeloos van.
 11. X358 bonkt bij drempels

  Hoi forumleden Mijn jaguar x358 xjr heeft een jaar stil gestaan. Na eerst een grondige onderhoudsbeurt + apk, er weer mee gaan rijden. Motorisch niks aan de hand, enkelt als ik over een drempel of oneffenheid in de weg rijdt, dan hoor ik bij het rechter voorwiel een bonkend geluid, alsof ik op de velg zelf rijdt. Voel niks in het stuur en op een vlakke weg zoals snelweg hoor ik niks, het is alleen bij een drempel dat ik een korte bonk hoor. Hij geeft geen melding dat de luchtvering niet in orde is, staat niet scheef, ook niet na een paar dagen stil staan. Iemand een idee wat het is? Kapotte rubbers zouden toch bij apk naar voren gekomen zijn ?
 12. x350 ombouwen naar x358

  Het gaat er niet om dat de x358 te duur is, maar mijn huidige x350 is van mijn vrouw geweest die 1/5 jaar geleden overleden is! Daarom heeft deze x350 een emotionele waarden voor mij! Ik wil hem daarom ook houden en hem verfraaien naar een model die ik wat mooier vind en die mijn vrouw ook graag wilde hebben , maar dat heeft niet zo mogen zijn! Dus vandaag dat ik deze uitdaging aam wil gaan!
 13. x350 ombouwen naar x358

  Hallo, Ik heb besloten om mijn x350 om te bouwen naar een x358. Gezien ik deze jaguar toch ( nooiiiiit!!) wil weg doen ,vind ik het de moeite waard om hem wat op te knappen!! Het gaat mij hoofdzakelijk om de voor en achterbumper en chrome strip op de kofferdeksel ! Het maakt de jaguar wat stoerder vind ik! Heeft iemand ervaring met zo'n onderneming? Enzo ja... Waar moet ik goed opletten? Helaas kan ik niet zo 1 2 3 een achterbumper vinden van een x358! Weet iemand waar ik die kan vinden?? Voor een voorbumper heb ik al een adres gevonden.! Het is misschien een leuk idee het ombouwen stapsgewijs te laten zien op het forum!! Groetjes joost
 14. Plots stopt airco van x350 ermee!

  Vergeet er nog aan toe te voegen, dat als ik de motor start de blower een halve seconde draaid om vervolgens helemaal te stoppen! Daarom vermoed ik dus dat het de regellaar is die kapot is!
 15. Plots stopt airco van x350 ermee!

  F1 ( A10) zekering is het helaas niet! Ik krijg stroom tot aan de motor van de blower! Blower eruit gehaald en los getest, werkt gewoon! Ik vermoed dus dat de regelaar van de blower kapot is! Moet dashboardkastje eruit slopen maar waar haal ik zo'n regellaar vandaan hier in france Is zo'n regellaar trouwens universeel??
×