Jump to content

harryxk8

Members
 • Posts

  229
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by harryxk8

 1. Hoi Thom, is bekend is mij ook overkomen. De aansluiting is waarschijnlijk gebroken. Bij mij moest een volledige nw hoge druk kabel worden getrokken vanaf de kofferbak tot voorin. Nadeel de gehele auto moet uit elkaar. Voor mij was het resultaat, nw hogedrukkabel en achteraf ook een revisie pomp. Al met al een duur klusje. Succes met de reparatie. Harry
 2. Bij deze benzineprijzen begrijp ik waarom jij op niets rijdt. Heerlijk zo,n verkenningstocht met de benzine meter op O. Kanhelaas niet dit jaar. Vlgd jaar opnieuw. Veel plezier met de rit.
 3. Dit is duidelijk een Jag spook
 4. Rij alleen maar met mooi weer. Dak open met regen niet zo lekker. Ook is mijn rij style wat rustiger geworden in de loop der tijd. Slijt daarom ook geen banden .
 5. Hoi, graag iets meer info, werkte het voorheen wel ? Hoor je iets van een klik bij het starten?
 6. Misschien een oplossing , inspuiten met siliconenspray. Gaat alles meestal wel soepeler van bewegen. Succes
 7. Ook wij hebben dit jaar weer volop genoten van deze tour tocht. Uiteraard Joke en Raymond bedankt. Zelf een dorp werd volledig in beslag genomen door alleen maar Jag's heen en terug ,
 8. Vandaag toch maar de middenconsole los gehaald. Viel achteraf reuze mee. De draden waren inderdaad niet aangesloten (waarom ???). Hoe dan ook alles aangesloten en het werkt weer ????. USB werkt !
 9. De zekering is nog goed nr 14 aan passagierskant. Vlgs mij enige oplossing gehele middenconsole loshalen of weten jullie nog een makkelijke oplossing ??
 10. Beste jag rijders. Ik heb een probleem met mijn sigaretten aansteker, niet dat ik rook maar wil deze wel gebruiken voor mijn usb oplader. Het probleem is dat er geen spanning op staat. Midden armsteun los gemaakt maar kan er niet bij. Wel 2 losse kabeltjes gevonden. Weet iemand of deze aan de sigaretten lighter moeten. Dit voordat ik het gehele midden console ga losmaken. Graag jullie reactie.
 11. Hoi Harrie, jammer al het werk voor niets, maar wel weer wat geleerd neem ik aan. Verder veel succes met jouw Jag.????
 12. Hallo Harrie, ik heb toevallig vandaag een filmpje op You tube gezien. Het pollen filter bevindt zich onder de voorruit. Te vervangen van buitenaf. Wel een heel werk. Ruitenwissers demonteren en geheel plastic onderkant. Maar kijk even op you tube. Een nieuw jag filter kost ongeveer een 100 pond. Chinees of aftermarket een 10 euro. Veel succes Harry.????
 13. nou nou , een porsche is nog altijd geen JAG. sorry porsch liefhebbers ????
 14. Hoi Lonneke, misschien is dit een oplossing voor in de toekomst. Zie foto. Hierbij maak je een gaatje in de zijkant van de koplamp. Dit onderdeel is los te koop.
 15. Ik / wij zullen zeker van de partij zijn. Afgelopen jaar ondanks de corona maatregelen toch weer een prachtige rit. Eiland hoppen lijkt me zeer subliem met onze Jag's.????
 16. deze zuigers hebben het flink voor hun kiezen gehad. Voor de rokers er is altijd nog een asbak van de te maken.????
 17. Ik kan helaas niet meer de aanbiedingen en het gedeelte van aangeboden niet meer op de site vinden. Is deze verplaatst ?
 18. Ook wij hebben dit jaar weer uitzonderlijk genoten, mede dank zij Raymond en Joke en natuurlijk het prachtige weer. Leuke wegen en voor ons doen heel rustig op de wegen. Super bedankt !
 19. misschien toch een picknick mandje maken????
 20. Hoi , ben zowel lid van JDCH als JF, wat ik echter mis in de Gazet is een betere beleving van gebruikers van een XK8 of XKR waarvan en toch enige duizenden zijn. In het JF komen deze auto's nog wel een aan bod maar bij JDCH zo goed als geheel niet. Hier graag meer aandacht voor. Zal ook deze gebruikers er toe aan zetten om lid te worden van de JDCH. Harry.
 21. Als alles meezit zullen wij ook dit jaar weer van de partij zijn. Hebben een lidmaatschap van de WW, dus niet zoals de laatste keer in Almelo op een wegsleepauto naar huis.
 22. harryxk8

  Wimb's X308

  Heb zelf deze klacht ook wel eens gehad, het probleem opgelost met een andere LMM.????
 23. Mogelijk een andere oorzaak, bij mij was de accu ook na enkele dagen leeg. Bleef een groot vraagteken waar de lekstroom was. Achteraf bleek het de telefoon te zijn. Deze is bij mij ingebouwd. Standaard jaguar telefoon. Deze los gekoppeld en het probleem was verholpen. Heb wel een parrot maar deze staat los van de jag telefoon.
 24. Hoi Richard, ik zou gaan voor 2 banden. Op dezelfde as dien je altijd dezelfde banden te gebruiken en 3 mm is zo goed als niets. succes. Harry
×
×
 • Create New...