Jump to content

harryxk8

Members
 • Content Count

  209
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

harryxk8 last won the day on February 7 2019

harryxk8 had the most liked content!

Community Reputation

19 Goed

About harryxk8

 • Birthday 02/16/1954
 • Age 66

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Hobbies
  de volgende hobby's : uiteraard auto's van jaguar tot klassiek/oldtimers. Restauratie oldtimer motoren.

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hallo even voorstellen, man getrouwd en 2 kinderen , 1 studerend en de ander werkzaam in de zorg..
  Werkte voor min van financien. Momenteel met vroegpensioen en dus meer tijd voor de jag. Ga graag reizen met echtgenoot Azie en Schotland en dan wel met de Jag.

Recent Profile Visitors

1120 profile views
 1. deze zuigers hebben het flink voor hun kiezen gehad. Voor de rokers er is altijd nog een asbak van de te maken.
 2. Ik kan helaas niet meer de aanbiedingen en het gedeelte van aangeboden niet meer op de site vinden. Is deze verplaatst ?
 3. Ook wij hebben dit jaar weer uitzonderlijk genoten, mede dank zij Raymond en Joke en natuurlijk het prachtige weer. Leuke wegen en voor ons doen heel rustig op de wegen. Super bedankt !
 4. Hoi , ben zowel lid van JDCH als JF, wat ik echter mis in de Gazet is een betere beleving van gebruikers van een XK8 of XKR waarvan en toch enige duizenden zijn. In het JF komen deze auto's nog wel een aan bod maar bij JDCH zo goed als geheel niet. Hier graag meer aandacht voor. Zal ook deze gebruikers er toe aan zetten om lid te worden van de JDCH. Harry.
 5. Als alles meezit zullen wij ook dit jaar weer van de partij zijn. Hebben een lidmaatschap van de WW, dus niet zoals de laatste keer in Almelo op een wegsleepauto naar huis.
 6. harryxk8

  Wimb's X308

  Heb zelf deze klacht ook wel eens gehad, het probleem opgelost met een andere LMM.
 7. Mogelijk een andere oorzaak, bij mij was de accu ook na enkele dagen leeg. Bleef een groot vraagteken waar de lekstroom was. Achteraf bleek het de telefoon te zijn. Deze is bij mij ingebouwd. Standaard jaguar telefoon. Deze los gekoppeld en het probleem was verholpen. Heb wel een parrot maar deze staat los van de jag telefoon.
 8. Hoi Richard, ik zou gaan voor 2 banden. Op dezelfde as dien je altijd dezelfde banden te gebruiken en 3 mm is zo goed als niets. succes. Harry
 9. Hoi Keesh, ik weet dat dit de kleur is die bij deze code hoort. Maar kan ik dit nog op een andere manier controleren. IK moet mijn wielkasten spuiten en wil wel de juiste kleur gebruiken. Thanks. Harry
 10. IK ben op zoek naar de locatie van de kleurcode van mijn XK8 2001 cabrio. Niet in de deurstijl en ook niet onder motorkap. Wel een onderhoudsboekje met de code JJM 12 03 14/10. Ik weet niet of dit de juiste code van deze auto is. Eerder met forum leden gesproken en deze zij dat het gun metal grey is. Kan ik met de vin code ook de juiste kleur bepalen ? Graag info.
 11. heb helaas dezelfde fout melding. W10.
 12. Hoi toerrijders, voorstel van Ramond, eten vanuit de kofferbak kan ook. Neem dan wel stoeltjes mee en uiteraard een parasol, want 19 mei is de dag met de meeste zon.
 13. beste toerrijders, misschien een idee om iets te regelen vooraf waar we tussen de middag iets kunnen eten of gezellig een bakje koffie kunnen doen. Vorig jaar wegens parkeer gebrek niet helemaal super Misschien weet Raymond toch een leuke locatie
×
×
 • Create New...