Jump to content

nicolaas

Members
 • Posts

  568
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by nicolaas

 1. Bericht verwijderd door moderator. In strijd met de forumregels.
 2. Bericht verwijderd door moderator. In strijd met de forumregels.
 3. Of de ECU ? Ik heb zelf dit euvel gehad, stapel gek werd ik ervan en ik brandde de auto uit, zo heet werd de kachel. en het was echt de klep in vooronder. en omdat deze is vervangen en dit ellende begon? zou ik toch eens kijken of de Klep geen schuldige is. fabriek foutje? Ik heb wel eens Bougies vervangen en hij liep zo slecht als een malle..! Nooit denken dat er ook wel eens stukken in de verpakkingen kan zitten. Zoeken en mopperen en zoeken en mopperen. tot iemand zei er is een bougie stuk, Welnee zeiden we, ze zitten er 30 minuten in. Toch effe kijken, en jawel een doorgeslagen pit. foutje van Bosch. Dus de wonderen zijn de wereld nog niet uit. En na het vervangen van de Klep "problemen" dus ik hoop dat dit het zou kunnen zijn.
 4. Dan denkt ome nico dat de slangen verwisseld zijn, dus verkeerd gemonteerd, even natrekken. dan heb je geluk als dat zo is. even kijken dus. het zou echt super zijn voor je.
 5. hallo, Er zit naast de radiator onderin een kleppenhuis met regelaar van de erco en heet. ik denk dat die kapot is en zijn werk niet meer doet en openblijft. Als je erco wel werkt? en koud is.! of je binnen thermostaat is stuk. die zit naast het stuur dan zie je een klein roostertje even er uit wippen en of helemaal dicht met rotzooi en stof? dus even met een luchtspuit uit blazen. .of anders even uitlaten lezen bij een vakman. Ik heb deze ellende ook gehad. En is nu weer nieuw.
 6. hallo, Er zit naast de radiator onderin een kleppenhuis met regelaar van de erco en heet. ik denk dat die kapot is en zijn werk niet meer doet en openblijft. Als je erco wel werkt? en koud is.! of je binnen thermostaat is stuk. die zit naast het stuur dan zie je een klein roostertje even er uit wippen en of helemaal dicht met rotzooi en stof? dus even met een luchtspuit uit blazen. .of anders even uitlaten lezen bij een vakman. Ik heb deze ellende ook gehad. En is nu weer nieuw.
 7. Even naar Zeeland voor een diagnose en dat noemen we dan ver? Ik rij 2000 km naar Zeeland om mijn auto te controleren jawel even uit Litouwen naar Zeeland. Dus als je echt een probleem denkt te hebben, dan is het niet de afstand maar het verstand van Jaguars bij een super eerlijke vak garage, En als je dichter bij Groningen woont rijd je toch even naar Kolham? Ook een super Jaguar Garage.! Rij met plezier en geniet van andermans kennis. Fijn 2021 en een gezonde adem. Nicolaas uit het nu koude Klaipeda/Litouwen.!
 8. Hoe krijg ik een USB in mijn Jaguar zodat ik muziek kan luisteren via een USB stik is dat een operatie die makkelijk is, of kan dat via de CD speler in de kofferbak.! als het simpel kan en ik zou het zelf doen? wie helpt me uit deze vraag..! groeten nico uit Litouwen
 9. Ray heeft 100 % gelijk, Ik heb namelijk met mijn Auto de S-type 2002 het zelfde mee gemaakt een poosje terug. Ze hebben mijn Bak geheel gereviseerd hier in Klaipeda en hij is weer top.! Het schijnt een kwaaltje te wezen! en de mijne had nog niet echt veel km erop staan. Nu staat hij op 193.000 km. en is weer in super staat. Na de koppen gereviseerd en de nieuwe bak. en het onderstel aangepakt. Ja, en nu heel houden en genieten.!
 10. Ik heb het gehele traject doorlopen met mijn S-Type 2002. de Koppakking vernieuwd en alle ellende die als hier boven is beschreven mee gemaakt. met het koelwater niveau en de storing in het displace zoals koelwater niveau te laag. thermostaat vernieuwd enz. maar toch de koppakking. Alle spullen besteld bij Raymond en vervangen. Rijd weer als nieuw.! Ook mijn kachelprobleem mis opgelost door de kleppen te vervangen Ik zou een motor opladen in Zeeland, maar het transport bedrijf liet me steunen. dus Nico pech. Corona heeft ook hier zijn sporen. En de Angst is erger dan de Pijn, zal ik maar zeggen De Griep is weg en er is corona voor terug.. Ik hou me aan een sterke afweer en goed voer elke dag. zodat mijn afweer en koppakking goed werkt. Sterkte met je probleem koppakking. Raymond heeft gelijk beter een ruilblok in je auto. beter voor je knip. Hier in Litouwen kun je nog relatief goedkoop laten sleutelen gezien de lage werkplaats tarieven. Maar ook mijn reparatie was toch wel een dingetje voor een Aow'er. maar Ik rijd weer gelukkig.! groeten nico
 11. Als je last hebt van een rood lampje van de gordel.? Dan knip je gewoon even op de sloop uit een andere auto de gesp van de gordel en je bent klaar. Waarom moeilijk doen als het makkelijk is. beter je gorde,l maar als je hem even niet nodig bent gewoon een reserve gesp erin
 12. Ik zit een beetje op de corona zondag aan me computer te werken en vind toch even dat ik mijn verhaal wil schrijven over de Problemen die in had hier in Litouwen met mijn Jaguar. Ik had een lekke koppakking dus bracht mijn auto naar mijn Garage om dit hier te klaren,! Na info op gedaan bij Ray en Zeeland en deze de nodige onderdelen heeft afgestuurd konden de mannen aan de gang je zou denken wat kan er dan fout gaan? Nu de vader van mijn Garage de eigenaar overleed plots, zijn zoon moest dus door met deze zaak Die was na een week van begraven zijn Pa, In de Garage aan het werk en daar brak een smeerbrug af.! Hij werkte aan een Auto en zijn reactie was om die Auto op te vangen. Ja gevolg 2 gebroken armen.! En mijn jaguar voor de deur in de wacht. Och kleinigheidje hou je. Ik lag in Bed met de Griep? (corona)? En kreeg een dikke hoestbui daar ik maar 1 long heb, en ik dus veel druk perste om wat lucht te krijgen Ja hoor knak, 3 ribben gebroken. dat was effe een dingetje in Huize Nico. Dan doe je echt niks meer. De auto is nu na 6 weken klaar en motor loopt weer als een naaimachine. Ray heeft een Motor klaar staan voor onderdelen en die moet opgehaald worden in Zeeland. Ja U raad het al ook weer een dingetje met de transporteur. komt zijn afspraak niet na. dus Ray niet blij en ik in de aanval hier om die Motor hier te krijgen. En ook dat zal lukken natuurlijk. Als ze de afspraak nakomen. Maar nu dient zich het volgende probleem weer aan..! Ik had mijn Auto opgehaald om test een drive te doen en merkte weer wat! Na een poosje gereden en de themp. op "auto gezet 22 c ging opeens de themp naar 1000 voor me gevoel ineens ? Ik de "themp terug naar 20 c gezet en werd hij koud? Wie heeft dit ook mee gemaakt en waar zit de duivel in de auto? Ik heb opdracht gegeven om de kachelklep direct maar te vernieuwen, en heb mijn Auto stil gezet om erger te voorkomen. Deze zit vooronder naast de Radiateur. En ik hoop dat mijn diagnose goed is en dit het euvel moet zijn. Hoop ik ! Als ik de Motor uit Zeeland wel binnen krijg heb ik dus wat reserve delen hier in voorraad. Een goede gift van onze Ray.! Ach ik wilde dit toch even kwijt op deze druilerige Zondag in Litouwen. Straks de F-1 kijken, en hopen op een reactie over dit probleem en of dit de oplossing is. "de befaamde Kachelklep Jaguar" Problemen. Als ik goed zit laat me het weten, Heel graag..! Groeten Nico, Klaipeda / Litouwen Door moderator verplaatst naar juiste subtopic.
 13. Ik tank altijd voor 50 euro, dus nooit een probleem.!
 14. Hallo leden van het forum.. Heel graag zou ik even een fijne Paas wensen ondanks alle corona ellende dus bij deze, en uit me Hart gegeven, laten we het maar positief over ons heen laten komen en de gevallene eren! Ik zit hier in Litouwen ook totaal in isolatie en het werkt hier goed. Dus laten we de moed niet verliezen en een beetje oppassen. En onze Jaguars maar op eieren zetten. Allemaal een toch fijne Paasdagen en hou elkaar maar op de been.! groeten uit Litouwen Nico.
 15. Ik heb met mijn S-Type van 2002 precies het zelfde gehad, na 3 dagen accu leeg, ik gaf het de schuld van de afstand bediening van de auto. op slot en hij liep leeg, deuren open laten en geen probleem. ik had hem weggebracht hier in Klaipeda na advies van Raymond en de monteur heeft het probleem opgelost in de computer? van de auto. vraag me niet wat, maar alles werkt weer. Ik kan de taal niet hier en heb geen geduld om met die Lui in discussie te gaan. ze repareren en klaar. tot nu perfect. maar de lekstroom is gemaakt. nico
 16. Als je eens wist wat een werk het is om die modefixatie uit te voeren zou je een beroerte krijgen van het werk als ze het officieel goed uitvoeren. Ik heb het laten doen met een jaguar XJ 8 hier in Litouwen. Omdat hij een lekke koppakking had en de monteur zei Nico je bent aan de beurt pak ook meteen de distributie aan en vervang alles. wat een werk,. En wat een result. dus laat het doen door de vakman die echt alles vervangt ook de plastic spanners voor de metalen spanners. kost een beetje maar je Auto is weer duizenden KM klaar. En vergeet Goedkoop is duurkoop, ook hier mee.! veel plezier met je Auto. hij verdient het. grt Nico.
 17. En luister naar Raymond, ja kan altijd vervangen op de gok ,duur en veel werk, en wie zit er op werk te wachten? En even naar Groningen tuffen naar Werkman, die heeft er ook alle brain voor je problemen, en is de specialist van het Noorden. keuze genoeg dus. en onze poesjes verdienen nu eenmaal zachte handen.
 18. Lijkt op een ECO storing denk ik. er is in mijn computer een paar weerstanden vernieuwd? alleen weet ik niet welke. de mijne is weer nieuw, na veel zoeken in de storingen. heb je wel de kachel kleppen gecontroleerd onder het dashboard. je kunt er wel bij komen op je kop liggend, 2 aan de stuurkant en 1 bij rijder kant. dat is meestal de oorzaak volgens de vakmannen. ik hoor het wel. succes man.
 19. Mijn probleem is opgelost en me kachel werkt weer nieuw. Arco laten verversen , kachelpomp in vooronder laten maken, kachelkleppen gemaakt? ja hier maken ze nog dingen, met geduld en meesterschap. onbegrijpelijk soms. en er moesten weerstanden in een computer vervangen worden. Ga dor maar aan staan. en ik spreek de taal niet ,dus de beste Man moest het maar raden. vandaag even een testritje gemaakt met de kachel op AUT. dat werkt ook niet meer. en nu van af starten koud tot na 150 km terug naar huis toppy toppy. Ik ben dus klaar. deze man heeft ook mijn lekstroom verholpen en de alarm storingen. groeten nico
 20. laat je even weten of het dit was? bedankt alvast. kun je er makkelijk bij komen om te vervangen.
 21. Ik heb het zelfde probleem met mijn S-type 2002. kachel totaal van slag,en op mijn airco reageert hij ook niet meer soms word hij heel heet, en blijft heet? en soms als de motor warm is stopt de kachel warmte en word hij koel.? de airco geeft alleen koude, en als ik hem op automaat zet beslaat mijn auto binnen no-time ? dus zet ik de binnen temp.op 26 c en word hij warm op minder gaat hij als de motor warm is naar koele lucht. Ik heb de airco laten vullen en had geen lek. dus dat viel mee,moest wat olie bij en is ververst van vloeistof. zomer klaar weer en ijskoud. Nu staat hij bij een garage hier in Klaipeda en gaan de kachelkleppen en de kachel klep vooronder controleren. ik heb contact met Raymond voor hulp op afstand en volg zijn advies. als we het probleem vinden ga ik het melden in Zeeland zodat Raymond het kan opslaan in zijn probleem boek "nicolaas" Ik laat wat horen als mijn auto weer klaar is.! al weet ik niet wanneer. grt nico klaipeda Litouwen
 22. het stelt geen drol voor, en opkrikken helpt ook niet, echt die bussen uit de schokbrekers trekken of een wat dikkere bout erin. en klaar is. halfuurtje werk en 5 euro bouten. als je de rubber bus eruit heb en je ziet die bout die er door gaan,dan zie je het. Ja hier dachten ze echt met me mee,
 23. ik heb hetzelfde gehad met mijn X-40 en werd er gek van, altijd dat tikje echter in op gekke plekken en wegen. nu een garage in mijn woonland vond het geluid per ongeluk. De achterschokkers had verkeerde bussen in de schokker. je kon het namelijk niet zien dus zocht je er ook niet naar. Gewoon al de bussen vervangen en boven rubbers van de achterschokbrekers! En muis en muis stil. Het zit dis in de rubbers die hebben wat ruimte op de bouten die door de schokker gaan. Ja en echt het is dat gezeur. kosten bijna niks gewoon nieuwe bouten door die rubber bussen steken. ze hebben ruimte. En het gekke is bij mijn latere X-40 zelfde probleem. ja toen was het even makkelijker op te lossen. Dus de bouten hebben ruimte in de bussen.
 24. het enige dat ik kan aanbevelen is controleer de confector in de Bak,na 100.000 km meestal opgewerkt. spoelen is altijd goed maar wel helemaal spoelen dus aan professioneel apparaat. ze kunnen ook de confector testen.
 25. Ik zou als ik jou was naar Zeeland tuffen, bij G&G jaguar specialist,ze hebben alles in huis en werken dan ook prima! dan weet je zeker dat je Auto helemaal toppy wordt. en om de centen hoef je het niet te laten Raymond hanteert normale prijzen. Kijk even boven in deze side en klik er maar op. Ik vind het een uitvinding dat bedrijf. Vakwerk en hele lekkere koffie te leuten.
×
×
 • Create New...