Jump to content

nicolaas

Members
 • Content Count

  537
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

nicolaas last won the day on August 12

nicolaas had the most liked content!

Community Reputation

41 Beter

About nicolaas

 • Birthday 04/13/1949
 • Age 70

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  klaipeda-Litouwen
 • Hobbies
  Lekker rond toeren,in dit ruime land met rust en natuur.
 • Age 70

Contact Methods

 • Skype
  Uils Kuiken
 • Age 70

Wie ben ik

 • Voorstellen
  gewoon een kerel van 65 jaar met een gezonde kijk op het leven.en een Jaguar liefhebber.
 • Age 70

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb even een vraagje over mijn alarm.. en dan verdenk ik het beweging alarm in de auto dat soms storing maakt Als ik de motor uit zet en de sleutel in de hand heb gaan soms mijn toeter aan en gaat de auto spontaan opslot? soms dus. En het gekke is als ik soms mijn auto gewoon start brand mijn motorstoring lampje? En als het rode lampje voor het voorraam uit blijft met contact het storinglampje uit blijft voor een poosje. Maar het zit in het alarm systeem. Wat en waar naar te handelen. is er soms een relay wat stoort? ik zet al mijn auto niet meer opslot voor langer dan een dag, omdat hij geen signaal geeft in de koplampen er zit dus een engeltje los is dit een bekend probleem. verder geen narigheden maar ik vind het toch raar.. groet nico
 2. Nu snap ik de pick up trucks dan heb je altijd een open koffer...!
 3. even een draadje met een 12 v klemmetje in de zekeringenkast ergens aansluiten met een quick start en je kunt gewoon de kofferbak openen of je geeft de aansteker even 12 v. dus niet om te starten maar om je koffer van het slot te halen met je afstand. ik heb deze tip al meerdere keren gedaan, en zelfs Raymond ervoor uit zijn bed gebeld op zijn enige vrije dag in jaren..! die mij deze geweldige hulp gaf in Litouwen 200 km ver weg van Zeeland en ik totaal niet bij mijn accu kon komen die compleet leeg was. dus echt het werkt super. Maar alleen om even je koffer te openen, en niet om te starten, dat doe je bij de accu met hulpstroom. dus een super goede tip van de meester.
 4. mijn auto S-type heeft het zelfde, ik sluit mijn auto,en na een poosje werkt mijn afstand niet meer en open ik met sleutel en als ik lang op slot laat staan trekt me accu leeg? dus ik laat hem maar open staan. Dat kan nog in mijn woonland. ik heb het niet met de sleutel geprobeerd om te sluiten ,het werkt wel maar ik wil geen lege accu.dat is een erger probleem. ben ik eventjes weg gebruik ik gewoon de afstand geen probleem. maar thuis voor de deur gewoon open laten of niet afsluiten.
 5. even een draadje maken en ik je aansteker doen, dan kun je gewoon de koffer met je knopje openmaken. hoe makkelijk kan het zijn.
 6. Oei Oei dit weet ik echt niet, dus echt even aan de tester. zou het olie tekort zijn of een lekkage inside? maar converter geeft ook van deze rare storingen want dan is je bak uit balans met schakelen (in de war) dus. gewoon even rustig blijven en geen paniek. ook niet jagen en trappen. eerst effe een diagnose. en als het echt je bak is? dan kun je beter even bellen met de jaguar onderdelen in Groningen bij Hendrik en een gebruikte bak halen. ben je in ieder geval niet zo duur uit. zijn adres staat boven deze side. dus geen paniek ok. alles komt goed.
 7. Wat een mooie auto man, jemig mina een plaatje. en als je even een bougie's en kabels vernieuwd is je start probleem helemaal over. en loopt hij weer als een naaimachine. ik vind het een plaatje, en even laten spuiten dan ben je helemaal koopman toppy hoor.! groet nico litouwen
 8. nicolaas

  Inbreker gezocht

  Even met een kabeltje en klemmetje in je zekeringkastje een contactje maken met een 12 volt accu niet tarten maar gewoon je deur openen. en ja kan zo de kofferbak in. dus even met een kabeltje in je Zekeringenkast moest ik ook eens via Raymond, ik had namelijk het zelfde. euvel. accu leeg en niet in de koffer komen.
 9. die foutcode's geven alleen speciale computers bij de specialist. heb ik ervaren, ik had namelijk hetzelfde geluk met mijn auto. gerepareerd en super kan weer jaren mee! dus niet zelf klooien, maar even laten testen bij de specialist. het zijn geen Opel 'tjes hoor...! maar super fijne auto's. die soms wat aandacht willen.
 10. ik heb het steeds over Zeeland maar natuurlijk kun je ook even naar Groningen natuurlijk dat zal dichter bij zijn even naar "Jan Werkman, ook een kanjer van een jaguar specialist. staat ook boven in de Jaguar dealer lijst
 11. Het resumeren in een versnelling is je converter, als de olie op peil is, natuurlijk maar gezien de leeftijd en KM stand denk ik toch erg aan het euvel S-Type de converter.
 12. Nee man dat is een speciale klus en handig is het als je wel naar een specialist gaat. maar 1999 S-Type en de converter zijn echt 2 hele dure ingrepen, maar 100 % dat het dit probleem is. even google op onze side van de jaguar forum en je vind het wel. zelf spoelen? daar heb je toch apparaten voor nodig. verversen en een filter steken kun je zelf wel. Maar spoelen daar is echt een hele andere klus voor. Dus ik zou even laten nakijken of het zo is met die converter en dan na denken of de kosten het waard zijn gezien je bouwjaar. Niet zelf onnodig prutsen aan een automaat
 13. Dan is de converter kapot, een kwaaltje van de S-type. even een nieuwe en hij is weer klaar voor de volgende 100.000 km of even schrikken van de reparatie. gewoon even naar Zeeland voor diagnose bij Raymond. Dan weet je alles...!
 14. Hier is dan eindelijk mijn reactie over de oplossing elektra probleem dode accu , Mijn auto is een week bij de elektra specialist geweest om het euvel uit te zoeken En prima result, Probleem zat in een kabel die van computer naar computer stroom doorgaf. En in de eerste computer zat dus een breuk. die de stroom opvrat, en dus na een poosje de accu op at.! Als het probleem weer zich voor doet, wat volgens deze man 95 % is opgelost ,dan breng ik hem terug en pakt hij alles aan. Maar ik rij weer, en het lijkt opgelost. dit zijn echt zoekplaatjes en geduld klusjes. die elektra storingen. Dus ik rij weer blij.
×
×
 • Create New...