Jump to content

nicolaas

Members
 • Content Count

  523
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

nicolaas last won the day on August 12

nicolaas had the most liked content!

Community Reputation

41 Beter

About nicolaas

 • Birthday 04/13/1949
 • Age 70

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  klaipeda-Litouwen
 • Hobbies
  Lekker rond toeren,in dit ruime land met rust en natuur.
 • Age 70

Contact Methods

 • Skype
  Uils Kuiken
 • Age 70

Wie ben ik

 • Voorstellen
  gewoon een kerel van 65 jaar met een gezonde kijk op het leven.en een Jaguar liefhebber.
 • Age 70

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hier is dan eindelijk mijn reactie over de oplossing elektra probleem dode accu , Mijn auto is een week bij de elektra specialist geweest om het euvel uit te zoeken En prima result, Probleem zat in een kabel die van computer naar computer stroom doorgaf. En in de eerste computer zat dus een breuk. die de stroom opvrat, en dus na een poosje de accu op at.! Als het probleem weer zich voor doet, wat volgens deze man 95 % is opgelost ,dan breng ik hem terug en pakt hij alles aan. Maar ik rij weer, en het lijkt opgelost. dit zijn echt zoekplaatjes en geduld klusjes. die elektra storingen. Dus ik rij weer blij.
 2. Nu het heeft wat lang geduurd omdat ik zelf aan de beurt was met mijn 10.000 km beurt. Mijn Auto is naar de elektra specialist en mag fijn dokteren. die is dus van de straat nu. Ik had hem open gelaten en de kofferbak ook met een steen erop om hem te drukken. Omdat de accu weer leeg stond. En nu maar afwachten wat de beste man vind. Kan simpel zijn maar ook een drama natuurlijk waar lekt hij stroom Ach ze hebben meer geduld dan ik dat heb. Ik ben een beetje druk met me geduld, met me medicijnen die ik slik. Maar dat heeft niks met Jaguar van doen. Als ik hem terug krijg en probleem opgelost. Direct een reactie van hier.....! En even een tussendoortje Mijn zoon in Rotterdam heeft een S-type en raad eens wat....... Het zelfde probleem als Pa. is dat niet gek!
 3. Hallo even een upgrade van mijn probleempje. Ik heb nog geen tijd gehad om me auto weg te brengen naar de upgrade bij de Bosch hier. ik parkeer met de duren open dus niet op slot en geen problemen meer gehad, Ware het niet dat ik een keer er niet meer uit kon? de deuren gingen niet meer van slot af. als ik van binnen opende wel na dat ik de bij rijder deur opende en alles weer werkte. Dus mijn diagnose dat ik een elektra probleem heb met de afstand of de deuren sluiten komt steeds meer naar voren. En als ik soms uitstap en me sleutel uit het contact haal ik 2 x de toeter hoor de Claxon dus. zonder dat ik ergens op druk? Zou mijn contactslot soms sluiting kunnen maken? je gaat toch alles bedenken nu. en alles werkt normaal super. behalve mijn linker kant van de kachel blijft wat koel. Maar op 28 c binnen werkt hij toppy ik ga toch een Evaporator sensor de schuld geven dus die moet ik even vervangen aan de stuurkant. Even vragen of Ray dat kan opsturen naar me. Het zijn er volgens een tip op deze side 2 stuks? weer een heel verhaal maar we leren ervan. en nu ga ik eerst weer zelf dokteren vandaar mijn lange wachten met de upgrade Bosch. Ik zit effe in een traject hier. Het gaat goed komen.
 4. Alle deuren en sloten sluiten gewoon Ray. Maar ik ga naar Bosch om uit te lezen hier,en misschien vinden we de oorzaak. Ik had al een tijdje vreemde alarm taferelen met me afstand bediening dus hoop ik dat die de oorzaak was. Dat mijn accu eruit was,! bleef me auto maar door piepen zonder accu? dus de oplaad en nood opslag was goed. Maar ik kon me deuren niet openen, er zit een foutje in het systeem. En nu maar hopen dat fa. Bosch de goede uitlees heeft. dan laat ik het je weten ok. Ik zou graag naar Nederland komen maar durf de reis niet aan met me gesteldheid nu. ik ga weer deze maand voor de 10.000 km beurt naar de dokter. en hoop op goede berichten. Ik hou je op de hoogte en bedankt man! ik heb effe gekeken op type foutjes en deze keer lijkt het beter. dus we leren elke dag nog...!
 5. De ontdekking net van morgen. Ik had me auto dus open gelaten en de deuren niet afgesloten met de sleutel en de afstand. Starten als een lier, en alle lampjes bleven uit, ook de motorstoring lamp.? Nu de Honderdduizend euro vraag? Hoe schakel ik me alarm uit, en kan ik de deuren gewoon sluiten zonder Alarm in te schakelen. Zit er een relay of een zekering ergens? en dan de Hamvraag waar zit die. Het zijn allemaal kastjes en zekeringen in die Auto. wie weet, of kan me dat vertellen. Super mooi zou dat zijn..
 6. Mooi man, dat hoop ik volgende week te horen.
 7. Even een reactie uit Litouwen. Wat een toestand,alle m,deuren op slot,en de sleutel werkt niet, dus effe een dingetje. tot mijn stomme gedachten en zonder na te denken Ray uit zijn Bed gebeld, Ja dat was even een dingetje hoor. Heeft de beste man eindelijk een vrije dag , Belt een idioot uit Litouwen je het bed uit. en ook nog een uur tijdverschil. Dat was effe een foutje van Bijdehante Nicolaas. Maar gelukkig belde hij me later terug. omdat ik hem toch al wakker had gemaakt Goh wat voelde ik me lullig. Maar na zijn ervaren advies kreeg ik de boel open, start accu erbij en weer lopen. alle bellen en toeters begonnen te lawaaien en op naar de accucontrole specialist. alles gemeten en accu super,laden 14 volt ook goed. nu bleef er een lampje branden motor of versnelling bak probleem. Maar dat zit volgens mij in de storing van het leegtrekken accu. Ik kan volgende week terecht bij de Bosch service. dus hopen dat die het euvel vinden. Ik heb op het advies van Ray om te starten even een net kabeltje gemaakt in in me zekeringen door onder de motorkap gemaakt. Kan ik in ieder geval van nood weer deuren openen. Dus geen oplossing voor me probleem gevonden, niet eerder als volgende week. Ik heb me auto bij me woning gezet en niet op slot. want mijn gevoel zegt dat me afstand bediening de schuldige is, gewoon op me gevoel dus....! omdat hij soms weigerde en geen piepje of toeter gaf bij het open en dicht doen. Word vervolgt na wat geduld. En Ray nogmaals sorrie voor je wekker, het was niet me bedoeling. en geweldig bedankt voor je Hulp op afstand.
 8. ik ga straks effe een booster lenen,en kijken of het lukt? Wel gek hoor binnen no time totaal dood? en alles op slot meteen. Maar raar dat me sleutel niet werkt boven me kentekenplaat.! geen spatje stroom? of er moet wat geks zijn onderbroken. Omdat soms na een poosje mijn afstand niet werkte en ik met de sleutel opende. wel reactie met de piepjes om snel te starten, het was niet altijd maar toch raar nu blijkt. ik ga het straks proberen. stelen doen ze in ieder geval niet.....
 9. Ja ik kan wel via de stuurkant deur openen, maar verder niks? Hoe maak ik contact onder de motorkap? Want alles is uit of order? waar zit een aansluiting bij mijn type auto? wat een rare situatie Ray? echt.... van alle contacten weg. of uit.!
 10. Vanmorgen wilde ik weg rijden, en staat de auto totaal dood, dus niks werkt meer en ik kan zelfs niet in de kofferbak komen,ook niet met de sleutel wel een klik maar niet open hij staat totaal geblokkeerd, dit is toch wel gek want gewoon goed werkend neer gezet. Het was wel eens een storing na een poosje stilstand dat de afstand bediening niet werkte dus open met de sleutel ,en gewoon een piepje dus vlug starten. en dan was het weer goed. Maar nu is hij helemaal dood, en ik weet niet wat te doen of hoe hij weer gaat leven. Ik heb Ray al een mail gestuurd, misschien weet hij op afstand wat te doen. Of is dit een probleem wat een lid ook eens heeft gehad. Nu kom ik toch echt onthand hier. Toch raar zo spontaan totaal dood. misschien de accu, maar ik kom er niet bij. ook de noodknop ingedrukt bij de vloer. geen reactie. helemaal niks dus. Hopen op onze dokter in Zeeland met een idee. zelfs de sleutel draai boven me kentekenplaat geeft een klik, maar zit op slot. dit is spontaan na het parkeren 2 dagen geleden. Ik had bij het voorbij lopen nog even de afstand gebruikt, dus open en dicht om te proberen. en alles werkte normaal,omdat soms na een poosje hij niet reageerde. maar het werkte. en nu dus zweten met dikke druppels. een dooie kat voor de deur. ik hoop te reageren met goed nieuws. grt Nico Klaipeda / Litouwen Door moderator verplaatst naar juiste subforum.
 11. Ik bedoel niks negatief, maar begin dan niet over 15 euro.! en vertel over de 1,90 euro. ik wil niet zeiken maar lees dit wel in Verweggistan Litouwen. Dus geen negatief maar gewoon een bevinding.
 12. en zeuren om 15 euro? mensen waar gaat het over, is het dan echt zo erg in Nederland met het inkomen? Als je toch je radio aan de pruttel kan krijgen zonder gezeik en gepruts voor 15 euro's bij een dealer koop dan een solex. sorry voor me reactie, Maar dit zijn toch geen bedragen om zenuwachtig van te worden. 15 euro, om je radio te activeren.
 13. Ja dan ben je rijder van een jaguar al jaren, ik ben met nummer 7 bezig lekker bijdehant weer,gaat me lampje branden van de Air back en ik denken wat is dit nu weer? Niet effe slim zijn op je oude dag.! en ja hoor,!! ook Opa werd eindelijk wakker.! Ik had me kleinzoontje over uit Holland en ja dan komt de vraag : Mag ik voorin zitten Opa! Ja jongen kom maar hoor, Wel je gordel omdoen.en dat ventje weegt minder dan een zak suiker dus Air back waarschuwing. toch wel mooi van Oom Jaguar deze waarschuwing. en de domme Opa! Ik zag al weer een electronic probleem en beren op de Litouwse weg.. Ik heb een andere ECU van Ray gehad maar nog niet gelegenheid om te wisselen. Dus dit moet mijn kachel probleem uit de weg halen. laat ik hopen. Verder een super fijne Opa tijd gehad.
 14. Gek die storingen soms? ik heb ook wat spook in mijn auto de S-Type 2002. als ik mijn auto met de afstand op slot doe hoor ik geen piepje meer maar werkt wel gewoon. Nu komt het rare verhaal: als ik s.morgens wil openen werkt mijn afstand niet meer, en moet ik met de sleutel openen hoor ik wel de veiligheid zoemen, dus snel de sleutel in het contact en klaar.! het is echt maar soms dit gebrek.en als ik start en de motor loopt, zie ik mijn display langzaam oplichten naar voluit. alles werkt verder naar behoren maar dit is gek. Ik weet niet of er een relay is die misschien vervangen moet en waar zitten deze? van de afstand bediening of extra massa draad die niet goed contact maakt? ergens. wat moet ik zoeken. uitlezen is hier een probleem omdat ik in Litouwen woon en er geen jaguar in de buurt zit. mijn garage leest hem wel uit maar met een standaard computer. dus moet ik gokken op een lezer die dit euvel ooit heeft gehad. Ik kan gewoon tuffen maar vind het wel vervelend. grt nicolaas
 15. Water is opgelost de afvoer zaten verstopt, onder in de kofferbak. Nu wachten op regen en dan controleren. Ray stuurt me een nieuwe of andere ECU op en dan moeten mijn kachel problemen op gelost zijn. Dus het ziet er geweldig uit. Want deze auto is verder in top conditie. ik wacht mijn ECU wissel af. nico
×
×
 • Create New...