Jump to content

nicolaas

Members
 • Content Count

  551
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

nicolaas last won the day on January 7

nicolaas had the most liked content!

Community Reputation

45 Beter

About nicolaas

 • Birthday 04/13/1949
 • Age 71

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  klaipeda-Litouwen
 • Hobbies
  Lekker rond toeren,in dit ruime land met rust en natuur.
 • Age 71

Contact Methods

 • Skype
  Uils Kuiken
 • Age 71

Wie ben ik

 • Voorstellen
  gewoon een kerel van 65 jaar met een gezonde kijk op het leven.en een Jaguar liefhebber.
 • Age 71

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hallo leden van het forum.. Heel graag zou ik even een fijne Paas wensen ondanks alle corona ellende dus bij deze, en uit me Hart gegeven, laten we het maar positief over ons heen laten komen en de gevallene eren! Ik zit hier in Litouwen ook totaal in isolatie en het werkt hier goed. Dus laten we de moed niet verliezen en een beetje oppassen. En onze Jaguars maar op eieren zetten. Allemaal een toch fijne Paasdagen en hou elkaar maar op de been.! groeten uit Litouwen Nico.
 2. Ik heb met mijn S-Type van 2002 precies het zelfde gehad, na 3 dagen accu leeg, ik gaf het de schuld van de afstand bediening van de auto. op slot en hij liep leeg, deuren open laten en geen probleem. ik had hem weggebracht hier in Klaipeda na advies van Raymond en de monteur heeft het probleem opgelost in de computer? van de auto. vraag me niet wat, maar alles werkt weer. Ik kan de taal niet hier en heb geen geduld om met die Lui in discussie te gaan. ze repareren en klaar. tot nu perfect. maar de lekstroom is gemaakt. nico
 3. Als je eens wist wat een werk het is om die modefixatie uit te voeren zou je een beroerte krijgen van het werk als ze het officieel goed uitvoeren. Ik heb het laten doen met een jaguar XJ 8 hier in Litouwen. Omdat hij een lekke koppakking had en de monteur zei Nico je bent aan de beurt pak ook meteen de distributie aan en vervang alles. wat een werk,. En wat een result. dus laat het doen door de vakman die echt alles vervangt ook de plastic spanners voor de metalen spanners. kost een beetje maar je Auto is weer duizenden KM klaar. En vergeet Goedkoop is duurkoop, ook hier mee.! veel plezier met je Auto. hij verdient het. grt Nico.
 4. En luister naar Raymond, ja kan altijd vervangen op de gok ,duur en veel werk, en wie zit er op werk te wachten? En even naar Groningen tuffen naar Werkman, die heeft er ook alle brain voor je problemen, en is de specialist van het Noorden. keuze genoeg dus. en onze poesjes verdienen nu eenmaal zachte handen.
 5. Lijkt op een ECO storing denk ik. er is in mijn computer een paar weerstanden vernieuwd? alleen weet ik niet welke. de mijne is weer nieuw, na veel zoeken in de storingen. heb je wel de kachel kleppen gecontroleerd onder het dashboard. je kunt er wel bij komen op je kop liggend, 2 aan de stuurkant en 1 bij rijder kant. dat is meestal de oorzaak volgens de vakmannen. ik hoor het wel. succes man.
 6. Mijn probleem is opgelost en me kachel werkt weer nieuw. Arco laten verversen , kachelpomp in vooronder laten maken, kachelkleppen gemaakt? ja hier maken ze nog dingen, met geduld en meesterschap. onbegrijpelijk soms. en er moesten weerstanden in een computer vervangen worden. Ga dor maar aan staan. en ik spreek de taal niet ,dus de beste Man moest het maar raden. vandaag even een testritje gemaakt met de kachel op AUT. dat werkt ook niet meer. en nu van af starten koud tot na 150 km terug naar huis toppy toppy. Ik ben dus klaar. deze man heeft ook mijn lekstroom verholpen en de alarm storingen. groeten nico
 7. laat je even weten of het dit was? bedankt alvast. kun je er makkelijk bij komen om te vervangen.
 8. Ik heb het zelfde probleem met mijn S-type 2002. kachel totaal van slag,en op mijn airco reageert hij ook niet meer soms word hij heel heet, en blijft heet? en soms als de motor warm is stopt de kachel warmte en word hij koel.? de airco geeft alleen koude, en als ik hem op automaat zet beslaat mijn auto binnen no-time ? dus zet ik de binnen temp.op 26 c en word hij warm op minder gaat hij als de motor warm is naar koele lucht. Ik heb de airco laten vullen en had geen lek. dus dat viel mee,moest wat olie bij en is ververst van vloeistof. zomer klaar weer en ijskoud. Nu staat hij bij een garage hier in Klaipeda en gaan de kachelkleppen en de kachel klep vooronder controleren. ik heb contact met Raymond voor hulp op afstand en volg zijn advies. als we het probleem vinden ga ik het melden in Zeeland zodat Raymond het kan opslaan in zijn probleem boek "nicolaas" Ik laat wat horen als mijn auto weer klaar is.! al weet ik niet wanneer. grt nico klaipeda Litouwen
 9. het stelt geen drol voor, en opkrikken helpt ook niet, echt die bussen uit de schokbrekers trekken of een wat dikkere bout erin. en klaar is. halfuurtje werk en 5 euro bouten. als je de rubber bus eruit heb en je ziet die bout die er door gaan,dan zie je het. Ja hier dachten ze echt met me mee,
 10. ik heb hetzelfde gehad met mijn X-40 en werd er gek van, altijd dat tikje echter in op gekke plekken en wegen. nu een garage in mijn woonland vond het geluid per ongeluk. De achterschokkers had verkeerde bussen in de schokker. je kon het namelijk niet zien dus zocht je er ook niet naar. Gewoon al de bussen vervangen en boven rubbers van de achterschokbrekers! En muis en muis stil. Het zit dis in de rubbers die hebben wat ruimte op de bouten die door de schokker gaan. Ja en echt het is dat gezeur. kosten bijna niks gewoon nieuwe bouten door die rubber bussen steken. ze hebben ruimte. En het gekke is bij mijn latere X-40 zelfde probleem. ja toen was het even makkelijker op te lossen. Dus de bouten hebben ruimte in de bussen.
 11. het enige dat ik kan aanbevelen is controleer de confector in de Bak,na 100.000 km meestal opgewerkt. spoelen is altijd goed maar wel helemaal spoelen dus aan professioneel apparaat. ze kunnen ook de confector testen.
 12. Ik zou als ik jou was naar Zeeland tuffen, bij G&G jaguar specialist,ze hebben alles in huis en werken dan ook prima! dan weet je zeker dat je Auto helemaal toppy wordt. en om de centen hoef je het niet te laten Raymond hanteert normale prijzen. Kijk even boven in deze side en klik er maar op. Ik vind het een uitvinding dat bedrijf. Vakwerk en hele lekkere koffie te leuten.
 13. Ik heb even een vraagje over mijn alarm.. en dan verdenk ik het beweging alarm in de auto dat soms storing maakt Als ik de motor uit zet en de sleutel in de hand heb gaan soms mijn toeter aan en gaat de auto spontaan opslot? soms dus. En het gekke is als ik soms mijn auto gewoon start brand mijn motorstoring lampje? En als het rode lampje voor het voorraam uit blijft met contact het storinglampje uit blijft voor een poosje. Maar het zit in het alarm systeem. Wat en waar naar te handelen. is er soms een relay wat stoort? ik zet al mijn auto niet meer opslot voor langer dan een dag, omdat hij geen signaal geeft in de koplampen er zit dus een engeltje los is dit een bekend probleem. verder geen narigheden maar ik vind het toch raar.. groet nico
 14. Nu snap ik de pick up trucks dan heb je altijd een open koffer...!
 15. even een draadje met een 12 v klemmetje in de zekeringenkast ergens aansluiten met een quick start en je kunt gewoon de kofferbak openen of je geeft de aansteker even 12 v. dus niet om te starten maar om je koffer van het slot te halen met je afstand. ik heb deze tip al meerdere keren gedaan, en zelfs Raymond ervoor uit zijn bed gebeld op zijn enige vrije dag in jaren..! die mij deze geweldige hulp gaf in Litouwen 200 km ver weg van Zeeland en ik totaal niet bij mijn accu kon komen die compleet leeg was. dus echt het werkt super. Maar alleen om even je koffer te openen, en niet om te starten, dat doe je bij de accu met hulpstroom. dus een super goede tip van de meester.
×
×
 • Create New...