Jump to content

Gijzzy

Members
 • Posts

  403
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Gijzzy last won the day on April 17

Gijzzy had the most liked content!

Reputation

48 Beter

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Gijs

Recent Profile Visitors

1,360 profile views
 1. Ik denk eerder aan een losse stekker. Is de bumper er af geweest? Misschien toen vergeten (of niet goed) terug te klikken.
 2. Stabilus is wel een bekend merk en voor Land Rover in iedergeval OEM. Voor Jaguar weet ik het niet zeker maar kijk op de oude, best kans dat het er op staat.
 3. Gijzzy

  XJ40 apk

  Auto in z'n vrij zetten en dan remmen.
 4. Gijzzy

  radio x250

  Mijn excuus, ik heb toch echt al van meerdere XF's accus vervangen maar nog nooit een code hoeven invoeren. Fijn dat het wel gelukt is nu.
 5. Gijzzy

  radio x250

  Geen code nodig! Wel klok en radio opnieuw instellen.
 6. De Xenon is een D1S, dit staat ook op het doorzichtige plastic onderop ter hoogte van de lens. Grootlicht is een H7. Succes!
 7. Eerst de ramen op de juiste manier in leren zoals ook in het instructieboekje beschreven staat. Als het dak dan nog niet wil bewegen handmatig open doen en elektrisch dicht.
 8. Laatst zelf een XJ uitgelezen met Icarsoft en toen ik hem als Jaguar XJ uit las kreeg ik geen fout codes maar wel beperkt vermogen in het dashboard. Pas na uitlezen als universeel OBD (op die zelfde Icarsoft) kreeg ik nuttige foutcodes. Misschien het proberen waard.
 9. Een gebruikte opsnorren bij een van de sponsoren.
 10. Type olie staat op de vuldop geschreven, en ik denk dat er staat Castrol 0W20. Wil je het volgens het boekje doen dan moet het zijn de Castrol Edge professional 0W20E
 11. Maar nooit helemaal vol gooien, bij een onderhouds beurt gaat de auto aan de computer die zegt hoeveel er bij moet. Als je de melding krijgt niveau laag oid, idd gewoon 5l erbij en dan kan je er weer even tegenaan. Tank inhoud is dacht ik iets van 13l maar als er teveel in zit start hij volgens mij ook niet en moet je eerst aftappen. Dus hou het gewoon bij 5l dan zit je goed.
 12. Waarom weet ik niet maar ik heb eerder een usa auto gezien waarbij de stickers niet overeen kwamen met het VIN. Hoe dit precies zit weet ik niet en waar dat andere nummer voor dient weet ik ook niet maar dat is iets USA. De RDW moet het ingeslagen nummer over nemen en niet een nummer van een plaatje of sticker. Misschien maak je het je zelf makkelijker als je kan bewijzen dat de twee nummers bij elkaar horen.
 13. Uitlezen en een fout code is een start. Bij de diesels wil er nog wel eens een luchtslang scheuren maar dat is eigenlijk pas bij belasting dat je daar last van hebt.
×
×
 • Create New...