Jump to content

morse

Members
 • Posts

  644
 • Joined

 • Last visited

Reputation

3 Goed

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.garage-apparatuur.com

Profile Information

 • Geslacht
  Niet bekend
 • Woonplaats
  ermelo
 • Hobbies
  jaguar t/m 1974

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ziet er echt heel mooi uit , mijn complimenten .
 2. Tjonge Roy wat ongeloofelijk klote zeg dood zonde van die XJs heel veel sterkte , Eric
 3. Juist, ik moet de bestanden omzetten naar vector bestanden om mijn snijplotter aan te sturen. vrgr Eric
 4. Sorry kan helaas niet komen, zit zondag jammer genoeg in het buitenland. baal hier erg van want ik had het heel erg leuk gevonden. maar ja business for pleasure
 5. ik weet niet wat je precies wilt opvullen maar daar kan je lelijke brandwonden oplopen hoor
 6. Het spijt me dat ik je uit je droom moet helpen, maar ga eens met een willekeurige 530d of 535d rijden en je vindt geen Audi die daar tegenop kan qua prestaties en verbruik. De sterkste motor in de A6 is de 3.0 TDI en die zal hard in het stof moeten bijten tegen een XF Diesel S of de eerdergenoemde BMW's. En het mooie is dat de XF ook nog eens veel stiller is dan de Audi of BMW en het minste als een diesel klinkt. Ik denk dat hij de Audi V12 TDI bedoeld:-) Vroeger had Volkswagen ook al zo'n beer van een diesel, die V10 van de Touareg. Die nieuwe V12 zit op bijna het dubbele vermogen van een 535:-) ik denk dat jij precies denkt wat ik gedacht had.
 7. ik mag helaas het woord BMW niet in mijn mond nemen, ach doe ik het toch. en in rijden al helemaal niet maar nieuwe auto's zijn voor mij vervoersmidellen, als je een lexus badge op een XF plakt, zal het gross van de mensen hem niet als Jaguar herkennen. Dat is toch wel anders geweest. vroeger herkende iedereen een Jaguar of het nu een MKII E-type of XJ was snap best dat de vooruitgang niet te stoppen is , maar of ik er zo blij mee ben.
 8. Ik zal het heel zachtjes zeggen ja die Mercedes SLS is mooi hi hi
 9. Juist, een estate is me dat schrikken zeg.................ha ha ach kan de hond ook mee in de kattebak
 10. Een diesel in een Jaguar , het einde is nabij wat volgt een stationwagon ? Lyons had het nooit geloofd, waar gaat het met deze wereld heen. Waar is de tijd gebleven van de bezineslurpende V12 E type of de eerste xj en xjs'en. shit ik word oud , ga nu al terug kijken. Maar als ik een diesel wil. Koop ik gelijk de beste diesel die er is en dat is op het moment een Audi. En als ik een XF zou kopen dan natuurlijk de XF-R.
 11. mijn ervaring is dat als de liefde voor de Jaguars zo diep zit, er altijd een droom blijft leven en deze droom blijft overeind.
 12. tjonge heel veel sterkte , maar die volgende Jag gaat er komen hoor Eric
 13. ziet er strak uit mooie kleur ook
 14. weet nog wel een Duits autofabriekje die de naam graag terug wilt. Dat zou wel mooi zijn zeg als BMW de naam Daimler zou kopen van Jaguar, Nee laten ze maar gewoon een hele mooie grote limo gaan maken in de stijl van een Rolls volgens mij ligt daar wel een markt.
 15. doe me dan maar een roffellende v12 . waar moet het heen met deze wereld een v6 in een Jag, nog even en ze monteren een 4 cillinder in een F1 wagen. Of gaan ze op Le Mans met diesels rijden Jaguar in Indiaanse handen. wat next Daimler weg het oudste Britse automerk. het einde is nabij Laat maar komen die sportwagen
×
×
 • Create New...