Ga naar inhoud

RoyvdStad

Members
 • Aantal items

  633
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  9

RoyvdStad won de laatste dag op 30 oktober 2017

RoyvdStad had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

40 Beter

1 Volger

Over RoyvdStad

 • Verjaardag 06/04/1985
 • Leeftijd 32

Contact Methods

 • MSN
  royvanderstad@hotmail.com
 • Website URL
  https://www.instagram.com/royvanderstad/
 • Leeftijd 32

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Mehr (Dld) Corfu (GR)
 • Hobbies
  Auto's, reizen, wijnen, flora en Fauna, watersport,Corfu Griekenland.
 • Leeftijd 32

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Roy, woonachtig over de grens in Duitsland (Mehr) maar van origine Rotterdamer. Woon samen met vriendin en honden Bentley, Morricone, Onassis en Alexis (paarden Amadeus, Dunlop en Esprit) in een schitterend huis midden in de natuur. Verzamel klassieke Engelse en Italiaanse auto's (al is het bijna over met de Italianen), verder ben ik fanatiek wijn verzamelaar en doe ik aan watersport en zeilen met ons jacht in de Griekse wateren waar wij over enkele tijd gaan wonen.
 • Leeftijd 32
 1. Heren, Bedankt voor jullie komst en tot volgend jaar. De opkomst was enorm en boven verwachting, rond de 500 auto's dankzij het mooie weer. Van Austin Ital tot nieuwe Bentley Continental GT, Lotus, Rolls, Aston Martin DB6 (prachtig) Land en Range Rover's schitterend. Helaas door de drukte zelf alleen maar een paar foto's kunnen maken en het begin en het einde van de dag. Om 10 uur begonnen en om 8 uur s'avonds de dag afgesloten. Groeten uit Mehr Roy
 2. JDCH Jubileums feest 2017

  Foto's van het jubileums feest van de JDCH.
 3. @Bart XJSC Leuk dat je komt, er zullen er buiten die van mij een aantal staan ik verklap nog niet welke. @EricS-TR Super tot de 17de. @erlinvanvuuren Het is een prachtige locatie met een veelzijdigheid aan Britse auto's van Mini tot Rolls Royce, van Austin tot Range Rover. Als het weer mee speelt des te beter de opkomst.
 4. Lustrum JDCH 26 augustus Boxtel

  Het wat een mooie dag, en perfect weer. Wel een aantal bekende gesproken maar geen forumleden. Heb ieder geval heel wat flyers voor de Arden British Day kunnen uit delen en mensen over gesproken. Er stonden zaterdag wel een paar pareltjes tussen zeg, en weer even goed de Daimler Super V8 bekeken (stonden er meerdere) die moet er ook nog eens komen. Foto's volgen. Gr Roy
 5. Lustrum JDCH 26 augustus Boxtel

  Arie, dat zeker. Zie ik je ook nog op de Arden British Day 17 September ?
 6. Lustrum JDCH 26 augustus Boxtel

  De AJ5 (ook mee naar de Arden British Day 17 september), maar kan ook zijn dan ik met een goede vriend samen rij met de S-Type. Ieder geval ook de AJ7 komt (XJS) zaterdag.
 7. Lustrum JDCH 26 augustus Boxtel

  Ben er zaterdag ook, met de Arden of S-Type. Gr Roy
 8. Super, vorig jaar was top met meer dan 250 auto's dus hopen dit jaar op nog meer schitterende auto's. @bernhardn: Je bent welkom, ook met een andere Britse automobiel natuurlijk.
 9. Meeting S-type eigenaren

  Mini meet kan tijdens de Arden meeting 17 Sep. Dan zorg ik dat de S-Types bij elkaar komen te staan.
 10. Mijn nieuwe XK8

  Dank je
 11. Mochten jullie als club bij elkaar willen staan neem dan een forumvlag mee dan zorg ik dat er een plek wordt gemaakt voor de forumleden.
 12. Eindelijk Arden AJ5

  Tsja wat is lelijk, ik ben nogal fan van de luxe "foute" 80/90 tuning zoals Arden, Lister, Koenig, Brabus, Trasco, AMG, ABCexclusive, etc etc. Mits het tijd origineel is. Ik zeg ook niet dat het altijd mooi is maar het is gewoon heerlijk tijds origineel fout. De AJ5 vindt ik gewoon een geweldig ding, afgelopen weekend heeft forum lid Stijn in de AJ5 gereden en zag ik hem dus in mijn spiegel, nou dan zie je pas hoe "gemeen" deze XJ40 is en hoe speciaal, gewoon weer eens wat anders en dat mag toch. Dit bijvoorbeeld Mercedes SEC AMG 6 liter wide body. En dit al helemaal XJS LISTER. Er deze werd hierboven al genoemd door Arie, de Mercedes 190 in dit geval een EVO. Overigens niet echt tuning aangezien deze af fabriek geleverd werd. Nog een Duitse Jag maar dan van Koenig.
×