Ga naar inhoud

RoyvdStad

Members
 • Aantal items

  602
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  7

RoyvdStad won de laatste dag op 26 juni

RoyvdStad had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

39 Beter

Over RoyvdStad

 • Verjaardag 06/04/1985

Contact Methods

 • MSN
  royvanderstad@hotmail.com
 • Website URL
  https://www.instagram.com/royvanderstad/

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Kranenburg-Mehr (Kleve (Dld)
 • Hobbies
  Auto's, reizen, wijnen, flora en Fauna, watersport,Corfu Griekenland.

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Roy, woonachtig over de grens in Duitsland (Mehr) maar van origine Rotterdamer. Woon samen met vriendin en honden Bentley en Morricone (paarden Amadeus, Dunlop en Esprit) in een schitterend huis midden in de natuur. Verzamel klassieke Engelse en Italiaanse auto's (al is het bijna over met de Italianen), verder ben ik fanatiek wijn verzamelaar en doe ik aan watersport en zeilen met ons jacht in de Griekse wateren.
 1. Super, vorig jaar was top met meer dan 250 auto's dus hopen dit jaar op nog meer schitterende auto's. @bernhardn: Je bent welkom, ook met een andere Britse automobiel natuurlijk.
 2. Meeting S-type eigenaren

  Mini meet kan tijdens de Arden meeting 17 Sep. Dan zorg ik dat de S-Types bij elkaar komen te staan.
 3. Mijn nieuwe XK8

  Dank je
 4. Mochten jullie als club bij elkaar willen staan neem dan een forumvlag mee dan zorg ik dat er een plek wordt gemaakt voor de forumleden.
 5. Eindelijk Arden AJ5

  Tsja wat is lelijk, ik ben nogal fan van de luxe "foute" 80/90 tuning zoals Arden, Lister, Koenig, Brabus, Trasco, AMG, ABCexclusive, etc etc. Mits het tijd origineel is. Ik zeg ook niet dat het altijd mooi is maar het is gewoon heerlijk tijds origineel fout. De AJ5 vindt ik gewoon een geweldig ding, afgelopen weekend heeft forum lid Stijn in de AJ5 gereden en zag ik hem dus in mijn spiegel, nou dan zie je pas hoe "gemeen" deze XJ40 is en hoe speciaal, gewoon weer eens wat anders en dat mag toch. Dit bijvoorbeeld Mercedes SEC AMG 6 liter wide body. En dit al helemaal XJS LISTER. Er deze werd hierboven al genoemd door Arie, de Mercedes 190 in dit geval een EVO. Overigens niet echt tuning aangezien deze af fabriek geleverd werd. Nog een Duitse Jag maar dan van Koenig.
 6. Arden Aj5 Daimler

  Uit het album Jaguar's Roy van der Stad.

  © RoyvdStad

 7. Jaguar's Roy van der Stad.

 8. Arden AJ5 en Arden Range Rover

  Uit het album Jaguar's Roy van der Stad.

  © Roy van der Stad

 9. Eindelijk Arden AJ5

  Heren, Gister wat nieuwe foto's gemaakt van de AJ5, helaas zijn wij niet vaak meer thuis in DLD en zitten we veel in de Griekse zon vandaar dat ik niet veel tijd heb gehad de afgelopen maanden om iets met de Jag's te doen, echter nu werd het weer eens tijd aangezien we volgende week weer een maand weg zijn. Wat blijft het toch een heerlijke foute bak
 10. Beste forum leden, Na het succes van de meeting vorig jaar bij Burg Zelem zal er ook dit jaar weer een meeting zijn. Uiteraard gratis. Zondag 17 September 2017 Zelemerweg 15 (Kranenburg-Mehr) Duitsland Vanaf: 10 uur. Alle Britse merken en klassiekers zijn welkom. Aanmelden zodat we een beter overzicht hebben hoeveel auto's we kunnen verwachten graag hier: http://www.arden.de/en/application-for-the-arden-british-day-at-burg-zelem-on-the-lower-rhine/ Gr Roy
 11. Eindelijk Arden AJ5

  Klopt ik heb Duitse kentekens, ik woon net over de grens in Kranenburg-Mehr dus hier KLE platen. De turmgarage ken ik doen eigenlijk alleen maar Porsche en VW, onsympathieke lui en staan nou niet bepaald goed bekend bij sommige. Foto's zijn even snel met mijn telefoon gemaakt, had net even tijd om foto's te maken voordat de zon helemaal weg was.
 12. Mijn X308 LWB

  Uit het album Jaguar's Roy van der Stad.

  © Roy van der Stad

 13. Arden AJ5

  Uit het album Jaguar's Roy van der Stad.

  © Roy van der Stad

 14. Eindelijk Arden AJ5

  Vandaag even snel wat foto's geschoten van de Arden AJ5. Dus hierbij voor de foto liefhebbers: Gr Roy
 15. Geweldig Pim, ik ben benieuwd.
×