Ga naar inhoud

reneb

Members
 • Aantal items

  312
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

9 Goed

Over reneb

 • Verjaardag 12/26/1960
 • Leeftijd 56

Contact Methods

 • AIM
  berr60@zeelandnet.nl
 • Skype
  rene berrevoets
 • Leeftijd 56

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  zeeland
 • Hobbies
  jaguar rijden,en sleutelen.
 • Leeftijd 56

Wie ben ik

 • Voorstellen
  hallo
  ik ben rene ik woon in kerkwerve in zeeland
  ik ben in bezit sinds 2001
  van een xj6 2.8 uit1971 98000 km.
 • Leeftijd 56

Recente bezoekers van dit profiel

314 profielweergaven
 1. S1 72 zou ik het durven

  hoe is het met de auto, zit er een beetje schot in of ligt het even stil.
 2. had ik ook begrepen bij navraag,bij mij ook €1300. heb nog gevraagd of er een typefout in zijn tekst stond.
 3. storing

  hallo ja klopt storing is opgelost.
 4. storing

  hallo Jaap het is een jaguar xj 6 2.8 bouwjaar 1971. het is ineens gekomen heb er al een nieuwe relais in voor claxon in gezet mocht niet baten. ik weet niet waar zekering 2 en 4 zijn spanning vandaan haalt ,ik kan wel alles gaan vernieuwen, maar dat is wel zonde volgens mij kan het maar een ding zijn. dus jaguar bezitter brand maar los met suggesties HELP.
 5. storing

  ik heb een probleem,op zekering 2 en 4 heb ik geen spanning meer .zo dat ik geen claxon, sigaretten aansteker ,binnenverlichting,gevaren lichten ,water tempratuur meer heb. wie weet wat dat kan zijn, zit daar een relais tussen. ik weet het niet meer ik ben niet zo goed in tekening lezen wat kan er kapot zijn
 6. Jag S2 `79 opknap ombouw

  als ik het zo eens lees, ik zou toch eens een andere bobine en condensator proberen. luchtfilter verstopt ,en zit er soms een vonkversterker op .
 7. Motor slaat af bij gas geven MK2 240

  en loop hij al of is dit draadje dood
 8. Wimb's X308

  ik zie dat je achterraampjes er niet uit zijn geweest, de rubbers zijn mee gespoten. en daar komt roest onder, als het er al niet zit.zie er niet fris uit onder in de ronde hoek.
 9. raam meganisme

  THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • Gezocht
  • Gebruikt

  hallo ik ben op zoek naar een raam meganisme, links voor. van een jaguar serie 1 slinger bediening.

  Free

 10. S1 72 zou ik het durven

  rode Koni schokbrekers heb ik ook sinds kort, dank zij Marco [bedankt] .een wereld van verschil heb ik gelijk met de trekhaak van Jan-Willem gemonteerd ook nog bedankt. als wij zo elkaar kunnen helpen, blijven er nog veel jaguars op de weg wat betaalbaar blijft. ik vind het jammer dat er zo weinig onderdelen op JF markt staan voor de serie1. als we nu eens allemaal kijken wat we nog op de plank hebben te liggen, waar we niets meer mee doen.dan kunnen we elkaar zo een beetje helpen om een zoektocht te beperken tot hier lijkt mij een goed plan .
 11. S1 72 zou ik het durven

  kijk ook even je schokbrekers na, of ze niet lek zijn ik vind de achterste nogal nat of lijkt dat maar zo.ik ben er jaren aan bezig geweest, en nog. even een foto van mijn serie1 van 1971
 12. S1 72 zou ik het durven

  kijk eens op Youtube, hub rebuild jaguar xj6. perfecte uitleg kan je veel van leren.
 13. Mijn oude XJ uit 1969

  21,4 to14,2 kg.m {90 to 110 ib.ft en daar na borgen volgens service manual
 14. S1 72 zou ik het durven

  die speling kan komen door je radius arm, of door je of door je wiellagers zelf. als je wiellager kapot is moet je dat horen onder het rijden, rij maar eens honderd en zet hem dan maar eens in zijn vrij hoor je een zoemend of vreemd geluid van de lagers, dan zijn ze vrijwel zeker kapot. uberhoud als de auto zo lang heeft stilgestaan op de wielen, dat is ook niet goed voor je lagers. kijk ook de lagers van de hub zelf na .en de vulplaatjes zijn om je caber {wielvlucht} af te stellen, en de moeren zijn gewoon rechtse draad.zet maar een pijp op je sleutel en los komen zal hij zeker succes .
 15. heel mooi geworden. vraagje hoe heb jij de hemel er uitgekregen,want die wil ik ook vernieuwen .dus ik ben benieuwd hoe jij dat heb gedaan.
×