Jump to content

AscotFawn

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Reputation

10 Goed

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Jan Meiling
  XJ6 S1 1972 // Lid JDCH // Harderwijk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bedankt allen! Ik heb de Classic 20w50 van Castrol besteld. Omdat het zulke mooie bussen zijn Jan
 2. Aloha ! Vraagje; welke motorolie gebruiken jullie het liefst voor de XJ6 S1 4.2 ? Niet synthetisch ? 15/40 of liever 20/50 ? Kroon classic , Castrol, of maakt niet uit? Hoe langer je zoekt hoe meer verschillend meningen. Super bedankt voor jullie tips alvast Jan (NB risico dat deze vraag eerder is gesteld maar niet gevonden op dit deel van het forum)
 3. Hallo Allen, Toch maar besloten de remklauwen van de S1 te reviseren. Met nieuwe pistons ( remzuigers noem je dat zo? ) en rubbers, bleeders en gebogen koperen remleidingen op maat laten maken ( lokaal voor 10 euro; weer mooi adresje erbij) lijkt goed te werken allemaal weer! Nogmaals bedankt voor alle tips Jan
 4. Beste, De "3 piston"-remklauwen op de vooras van mijn '72 S1 zijn slecht. Kan ik "4-piston" remklauwen van een S2 /S3 erop zetten? ( ik realiseer en accepteer dat de schijf dan ook vervangen mag worden naar een 24 mm model) Past dat uberhaupt of MOET er dan nog meer vervangen worden? Ik lees her en der adviezen om de hele spindle/Hub te vervangen naar een S3 model, maar is dat ook noodzakelijk als je S2/S3 remklauwen wilt monteren op een S1 ?
×
×
 • Create New...