Jump to content

Paris

Club Donateur
 • Posts

  106
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Paris last won the day on September 29

Paris had the most liked content!

Reputation

151 Toppertje

Profile Information

 • Woonplaats
  Midden v/h land
 • Hobbies
  Retro computers (Amiga), electronica, auto’s, sport (voetbal, snowboarden, wakeboarden)

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hallo,

  Ik ben Aldo en sinds 9 Oktober 2021 eigenaar van mijn eerste Jaguar, een XKR uit 2010. Ik woon in Amersfoort en werk in Weesp, maar daar gebruik ik mijn motor voor. Ik heb een vriendin, welke de moeder is van mijn twee dochters (uit 2004 en 2006).
  De Jaguar is in de plaats gekomen van een Porsche 968 uit 1994 die ik 11 jaar heb gereden en ik was toe aan wat anders. Tot nu toe bevalt het me uitstekend!

Recent Profile Visitors

483 profile views
 1. Je hebt je post van vandaag dan ook nog niet ontvangen
 2. Daar loopt een Jaguar niet op... Zit te veel water in.
 3. Ethanol is gelijk aan wat men in de volksmond Alcohol noemen. Ethanol is dan ook de drinkbare variant van de alcoholen.
 4. Klopt, het ging mij ook niet zozeer om meer vermogen, maar omdat mijn motor af en toe pingelde, wilde ik eens wat anders proberen
 5. Ik heb net (voordat ik de ASPEN in mijn tank had gegooid) 3x RON 102 getankt. Ik heb het idee dat hij daar idd niet zuiniger op heeft gelopen.
 6. Mijn pomp is een stuk voordeliger… Overigens is die app van DirectLease erg handig om locaal een geschikte pomp te vinden (qua merk en prijs). Is een aanrader!
 7. Dat is voor de volgende test… Langzaamaan beginnen
 8. @isabella Ik heb 1L Aspen benzine vandaag in mijn tank gedaan, samen met 59L Esso Supreme 98… Let’s see.
 9. Ik kan me alleen maar aansluiten bij de positieve feedback van hierboven. Goed geregeld, interessante topics, lekker eten, mooi weer en goede gesprekken! Tot de volgende keer!
 10. Daarom ga ik ook twee dagen Vrijdag onderhoud aan mijn Jag geplanned…
 11. Leuk idee, en ik sta er zeker voor open. Helaas, net zoals voor het detailen kan ik niet omdat ik voor het werk in het buitenland zit. Hopelijk een volgende keer.
 12. Jammer inderdaad, wellicht in het voorjaar nog eens proberen. Dan beginnen de lente kriebels weer en als iedereen zijn auto uit de mottenballen haalt, valt er vast wat te poetsen.
×
×
 • Create New...