Jump to content

Paris

Members
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Paris last won the day on October 20

Paris had the most liked content!

Reputation

29 Beter

Profile Information

 • Woonplaats
  Midden v/h land
 • Hobbies
  Retro computers (Amiga), Auto’s, sport (voetbal, skiën, wakeboarden)

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hallo,

  Ik ben Aldo en sinds 9 Oktober eigenaar van mijn eerste Jaguar, een XKR uit 2010. Ik woon in Amersfoort en werk in Weesp, maar daar gebruik ik mijn motor voor. De Jaguar is in de plaats gekomen van een Porsche 968 uit 1994, dus ik ben benieuwd hoe dit me gaat bevallen.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Prima beslissing! Ik heb geen moeite met de maatregelen, maar als de maatregelen een meeting (vrijwel) onmogelijk maken, is het enige goede besluit: uitstel!
 2. Het is inderdaad een dilemma. Wat mij betreft kan het door gaan met de huidige regels. Ik neem aan dat de QR code gechecked wordt, en een mondkapje is wat mij betreft ook geen probleem.
 3. Is er nog plek voor een relatief nieuw forum member? Ik heb de dag ervoor al een afspraak bij G&G staan, misschien maar een hotelletje boeken…
 4. Even een handleiding voor het verwijderen en uit elkaar halen van de XK(R) koplamp unit. Om te beginnen, zet de stuurstand helemaal naar links voor de rechter koplamp en helemaal rechts voor… precies dat dus… De koplamp zelf zit vast met drie bouten (sleutelmaat 10). Twee zijn benaderbaar via de motorruimte, de derde via de wielkast. Daarnaast moet je de connector los maken en het slangetje van de koplamp sproei installatie (pas op voor het clipje, die springt makkelijk weg). Nu kan, met een beetje maneuvreren, de koplamp uit genomen worden. Als de AFS stuureenheid vervangen niet het gewenste resultaat geeft, zal de koplamp verder uit elkaar gehaald moeten worden. Ik heb het op met de volgende procedure voor elkaar gekregen: - Neem het knipperlicht en het zijlichtje uit de behuizing (de andere lampen kunnen blijven zitten) - Verwijder de schroef in de holte boven de stekker - Verwijder de sproei installatie (twee schroeven). Trek de behuizing met de aansluiting van de slang iets naar achteren, zodat palletje vrij komt. Nu is deze uit te nemen. - Verwijder nu de clips rondom het “glas” - Doe de hele lamp in een oven (bij mij paste het net) en laat de oven opwarmen tot 60°C - Na verloop van tijd wordt de kit zacht en kan je voorzichtig met een schroevendraaier tussen het “glas” en de behuizing het “glas” los krijgen. Neem hiervoor de tijd! Als het moeilijk gaat, dan moet de lamp nog even terug de oven in… - Nu de lamp eruit is kan je de bedrading controleren en eventueel vervangen.
×
×
 • Create New...