Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/14/2021 in all areas

 1. Inmiddels gesproken met dealer. Tegenwoordig blijken dus vrijwel alle 2018’s met de touch pro geupdate kunnen worden met carplay in tegenstelling tot een tijd terug. Ik heb de r-dynamics S met de 2 usb poorten (zonder HDMI). Deze kan nu dus geupdate worden. Dus misschien hebben andere mensen hier ook wat aan .
  2 points
 2. Na het compleet opnieuw opbouwen van de onderkant heb ik ook het carbon filter teruggeplaatst. De 3.2 heeft er maar 1. Volgens tekening heeft een 4.0 of 4.0R 2 filters. Ik heb een slang die nu los ligt en die ik niet terug kan plaatsen. Er is een aanvoer vanaf de motor, een slang terug naar boven naar waarschijnlijk de tank? En ik heb een derde slang die normaliter naar het tweede filter aan de bijrijderskant gaat. De auto stinkt nu wat meer dan normaal terwijl hij probleemloos door de APK 4 gas komt. Ik denk dus wat carterdamp te ruiken via die slang. Waar moeten bij een 3.2 alle slangen van dit filter op of naartoe? Ik kan dit nergens op tekening vinden. Alvast bedankt!
  1 point
 3. Alleen in de USA hebben ze twee filters. Het Verdampingsemissie Controle systeem is ontworpen om te voorkomen dat brandstofdampen in de atmosfeer komen. Filter Brandstofdampen die ontstaan in de brandstoftank worden geabsorbeerd en opgeslagen in de filter. Wanneer de motor draait, worden de geabsorbeerde dampen vanuit de filter naar de verbrandingsruimte geleid via een dampafzuigsolenoïdeklep. Dampafzuigsolenoïdeklep (PCSV) De dampafzuigsolenoïdeklep, via elektromagetisch ventiel wordt gestuurd door de Motor Controle Module (ECM); wanneer de motortermperatuur laag is tijdens het stationair draaien, gaat de PCSV dicht zodat de verdampte brandstof niet in de motor wordt opgenomen. Zodra de motor warm is opent, tijdens normaal rijden, de PCSV om de verdampte brandstof door te laten naar de verbrandingsruimte van motor. Deze gaat gewoon naar de buitenlucht, is gefilterde lucht wat eruit komt.
  1 point
 4. Carbon filter? Bedoel je het Benzinetank damp filter?
  1 point
 5. het beursleven komt weer op gang zo lijkt het. Vandaag naar Gent geweest: https://www.flanderscollectioncars.be/ Het was relatief rustig maar toch (of daardoor) een verademing. P.s. foto is genomen voordat de toegang open ging, want nog helemaal niemand te zien .
  1 point
×
×
 • Create New...