Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/11/2021 in all areas

 1. Klopt Leon. De shims tussen de bovenste draagarm en het subframe hebben een beetje invloed op caster. Links zit er een paar mm extra tussen het voorste oog van d bovenste draagarm, en recht juist tussen het achterste oog... Ze zeggen dat dat is gedaan omdat de weg afloopt naar rechts (afwatering) Ja UK afstelling is andersom.. Volgens mij helpt de ongelijke uitvulling met shims ook om rechtuit stabiliteit te verbeteren (en zenuwachtig stuurgedrag te beperken) het scheelt maar een graadje, maar is goed voelbaar..
  2 points
 2. Pookje nog niet. Ik heb nog de leren met R logo.
  1 point
 3. Je duikt er echt in Rob heh, geweldig!
  1 point
 4. Ja inderdaad van Myrtle, moet nu de zwarte achterkant nog Slate Blue maken.
  1 point
 5. A. Vos 700pk XKR ???? ????
  1 point
 6. Time Left: 1 month and 26 days

  • FOR SALE
  • Gebruikt

  Schuur opruiming: Nette set achterlichten compleet links en rechts. Chrome is netjes, lenzen ook - buiten 2 a 3 kleine barstjes om. Wie kan ik hier nog blij mee maken!

  NO VALUE SPECIFIED

  1 point
 7. En met de kleppies een beetje open (op een verlaten B-weg ---ashamed---????????) VID_20210411_162947.mp4
  1 point
 8. De springs moeten uit de UK komen, dus de boel staat even op hold....
  1 point
 9. Maar vergeet niet: er komt ten minste 35kg aan accu's bij! Misschien kunnen ze op basis van het gewicht van de inzittenden aangeven hoeveel extra/minder accu's je moet plaatsen voor een optimale actieradius gewichtsverhouding. Batterijtje meer of minder ...
  1 point
 10. Op de audio (of zoals een prefester in Delluf het uitsprak: odio) in de Jag kom ik toch nog terug, want na de vorige post van half januari ben ik nog wel bezig geweest. Natuurlijk was een aantal lampjes van de raambediening defect en ik had niet genoeg nieuwe om dat in orde te maken. Dus maar even diep adem gehaald en deze keer blauwe draadlampjes besteld bij Conrad. En vervolgens weer een paar dagen solderen: ouwe er uit, nieuwe er in. Bij deze exercitie zag ik dat ook bij de speakers rechtsvoor en linksachter de rand gescheurd was. Nu ben ik in het dagelijkse leven best wel e
  1 point
 11. Dat zegt Rutte ook altijd. Maar hopen dat jouw geheugen je niet in de steek laat????????????
  1 point
 12. 22 Juni circuit Zolder...? Is eigenlijk een Lotus trackday, maar is ook Engels dussss wie weet????
  1 point
 13. Ik heb een van de 2 kleine panelen er af, maar het is meer slopen dan netjes verwijderen. Heel erg vast geplakt wat met de heat gun maar iets los komt, en met 6 haakjes die afbreken. En je trekt ook de stuur verwarming mee die in de lijm zit. Dus over naar plan B, houten stuur.
  0 points
×
×
 • Create New...