Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/28/2020 in all areas

 1. Ja DAT, of zo'n hoela... hihi Ik ga nog wel een trui over mij n schouders gooien en een Rayban op doen, ik neem als het zover is een foto in korrelig zwart wit om het af te maken! Word vervolgt....
  2 points
 2. Dit jaar zal de Zeelandtour plaats vinden op zondag 13 september 2020. Nadere info volgt zo spoedig mogelijk. Leden die tot nu toe interesse hebben zijn: arie-jag paperboy62 wimb John P Lumo keesh Rover827Si johanvdpluijm Heisenberg jeroendorrestein robertvl Jim-Jag TweeLinkerhande Melvin p V12 EricS-TR V70 Leonneke Redman vandoremalen WimXF harryxk8 cage CSXK Rob P Jagster Rob Vermeulen QB-II Kraftstoff Laat even weten of je interesse hebt door te reageren op dit bericht.
  1 point
 3. Die andere toont ook wel interesse????
  1 point
 4. Mogen rijden vandaag met deze 3.6 handbak, ja een plezier, deet me weer denken aan vroeger, gas erop en laat schakelen. Na 3000 toeren geeft hij je een schop in de rug. Zal je normaal niet merken als je rustig opschakeld. Ja het geeft je een kik maar ik ben er weer te oud voor denk ik. Ik laat liever een automaat z'n werk doen, ook leuk met de kick-down. En aan een targa dak moet je ook wennen, heb een flinke buil op mijn kop met het uitstappen, ik ben gewend dat er niets meer zit????. Zekers een leuke auto en een hele ervaring om eens een geschakelde Jaguar te rijden????
  1 point
 5. 1 point
×
×
 • Create New...