Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/04/20 in all areas

 1. 2 points
  Maar dat had leonneke al verteld, grondig schoonmaken😉. Maar samen komen we op een goede oplossing, en dat is de kracht van het forum💪👍
 2. 1 point
  bedankt voor je reactie,ik ga binnenkort het zaakje nog eens uitelkaar halen want ik wordt er nu echt gek van.een jaguar hoort geruisloos te rijden en niet met gerammel.
 3. 1 point
  Maar dat mechanisme op het filmpje was niet vuil 😊😂🤣 , maar ze had het er wel bij kunnen zeggen👍
 4. 1 point
  Je hebt gelijk Kees. Het was ook eigenlijk bedoeld als kritiek op het filmpje.
 5. 1 point
  Wat ze in het filmpje vergeten is om eerst het geheel schoon te maken. Met name de afvoer door het slangetje.
 6. 1 point
  Hihihi. Het klinkt voor mij gewoon als een normale Jaguar ! Succes. Leuk om op te lossen zoiets.
 7. 1 point
  Inmiddels bij de Jaguar dealer geweest volgens hun is de waarschuwingsschakelaar al vervangen dit was een van de goedkoopste oplossingen. De volgende oplossing volgens hun is dat de gehele verzekeringskast word vervangen. Dat weten ze voor 85%. is natuurlijk wel duur grapje. Uiteraard is het voor hun ook moeilijk als je een probleem moet zoeken die er op dat moment niet is. Als je kiespijn hebt en gaat naar de tandarts en kom je daar voel je niets meer aan je kies. wel dat is hier ook het geval. 2e kerstavond spontaan knipperlichten aan en verder tot op heden geen last. ik ga nooit de wasstraat in maar Spuit hem af met osmose water en dan met de hand wassen en drogen. Nu maar een tijd met een vieze auto rijden en dan weer afspuiten volgens mij heb ik dan het probleem gevonden VOCHT.
×
×
 • Create New...