Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/18/2024 in all areas

 1. Huh? Ik zie hier wel meerdere (XJ) caravanners op het forum... Overigens ook verschillende met een boot en er zullen er vast ook met een paardenkar zijn. Achter de S-type kan je in ieder geval van alles knopen en hooguit rost ie je kar in twee.
  2 points
 2. 1 point
 3. Bij deze bied ik mijn Jaguar te koop aan. Ik had hem gekocht omdat ik een redelijk grote caravan heb (1500 kg) en deze auto moet deze makkelijk kunnen trekken. Maar in de praktijk blijkt dat de combinatie instabiel wordt bij snelheden rond de 90 km/uur. Ik heb alle 4 de schokbrekers vervangen, maar dit heeft niet veel geholpen. Daarnaast heeft mijn vrouw veel last van haar rug, wat het in en uitstappen in deze lage auto erg moeilijk maakt. Ik vind het een super mooie auto met veel luxe, maar geen auto om, nu ik gepensioneerd ben, lekker mee te gaan rondtoeren in Europa met de caravan erachter. Ik heb er veel aan gerepareerd zoals; - accu vervangen - schokbrekers vervangen - nieuwe waterpomp - nieuwe remblokken - 4 nieuwe banden De auto staat goed in de tectyl, roest niet en is nog helemaal origineel met afneembare trekhaak en schuif/kanteldak. Vraagprijs: € 7950,-- (biedingen welkom)
  1 point
 4. Aangezien ik nu de nieuwe 20” Gyrodyne velgen met nieuwe Michelins PS4S op mijn F-type heb liggen wil ik de originele 20” Cyclone’s met Pirelli’s verkopen. Volgens mijn vrouw ligt de schuur veel te vol met velgen en banden. En op zich klopt dat ook wel. 😎 Ik zal morgen foto’s maken en erbij zetten. Ook komt de set met nog een extra set banden. Alle gegevens van de banden en de foto’s komen morgen. Kun je er vast over nadenken. 😜
  1 point
 5. Ik wil je niet de verkoop uit je hoofd praten maar ik sta er van te kijken dat het sleuren van een caravan niet stabiel gaat. Dit zijn nog zware ijzeren Jags toch, niet die aluminium bakjes. Omdat ik zelf een S-type overweeg om m’n autotrailer te trekken kwam ik een site tegen met specifiek reviews van jaguar gebruikers icm. caravans (britse site uiteraard) en iedereen was lovend. Kan het zijn dat je naar de caravan moet kijken en niet naar de Jag? Zit er een anti-slinger koppeling op de caravan? Of heb je al een andere auto en rijdt dat perfect? Oprecht benieuwd. Mooie auto trouwens!
  1 point
 6. Jammer, geen zwarte. Ziet er keurig uit, geen totaal afgekraald stuur zoals gebruikelijk.
  0 points
×
×
 • Create New...