Jump to content

Guidelines

Welkom op Jaguar Forum

 

Op dit forum kunnen geregistreerde gebruikers meepraten over alles wat in brede zin met Jaguar te maken heeft. Om het forum in goede banen te leiden gelden een aantal regels.

Lees de regels goed door voordat je begint met het plaatsen van berichten.

Veel , lees- en schrijfplezier op dit forum toegewenst!

 

De forumregels

 

1. Je bent als geregistreerd gebruiker welkom om je mening te geven, maar houd het beleefd. Behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden. Ons motto is: “voor elkaar, door elkaar, met elkaar”. Dat begint bij Jezelf voorstellen bij eerste registratie. Je eerste bericht op het forum kun je plaatsen in de rubriek “Algemeen, stel jezelf en je Jaguar voor”.

 

2. Aanstootgevend taalgebruik is niet toegestaan, let ook op de keuze van je forumnaam / avatar.

 

3. We waarderen correct Nederlands taalgebruik. Let op een juiste spelling, hoofdletters en interpunctie. Niet iedereen is hier even goed in, maar doe in ieder geval je best!

 

4. Topics of reacties moeten inhoudelijk zijn en van toegevoegde waarde. Berichten die hier in het geheel niet aan voldoen kunnen worden verwijderd.

 

5. Beperk het gebruik van smileys. Teveel smileys in één bericht komt de leesbaarheid niet ten goede, toont onrustig en werkt averechts.

 

6. Beperk het gebruik van hoofdletters en uitroeptekens, deze komen schreeuwerig en druk over.

 

7.Ga niet in discussie met moderators of administrators op het Forum anders dan in een open discussie over het betreffende topic onderwerp. Stuur de moderator of administrator een persoonlijk bericht als je vragen hebt of het ergens niet mee eens bent.

 

8. Commerciële inhoud (die verwijst naar anderen dan de sponsors en adverteerders) is niet toegestaan. Denk hierbij aan het herhaaldelijk noemen van bedrijfs- en merknamen (al dan niet hobbymatig), (bedrijfs)logo's en hyperlinks in titels, berichten, onderschriften, avatars, banners en foto's . Deze commerciële inhoud wordt verwijderd of aangepast.

 

9. Commerciële activiteiten in topics of reacties door sponsors of adverteerders, zijn niet toegestaan. Sponsors en adverteerders kunnen aanbiedingen aan gebruikers doen in hun bedrijfstopic, of elders, door het forum bepaald. Zij kunnen wel een inhoudelijke bijdrage leveren aan topics die hun werkgebied aangaan.

 

10. Foto's en video’s zijn enkel toegestaan als deze toonbaar zijn voor alle leeftijdscategorieën, inclusief de avatars.

Het maximale formaat van foto's is 1900 x 1200 pixels. Avatars mogen maximaal een formaat van 200px bij 200px hebben. Gebruikers laden alleen rechten vrije fotobestanden op naar het forum.

 

11. Per persoon is slechts één account toegestaan, zogenaamde ‘clones’ of “sockpuppets” zijn dus niet toegestaan. Wil je je forumnaam gewijzigd hebben? Stuur dan een p.b. aan een moderator.

 

12. Off-topic berichten horen alleen thuis in ons sub-forum "Off Topic". In het "Off Topic"' sub-forum, mogen topics gestart worden die een potentiele interesse of waardering kunnen hebben. Provocerende berichten, foto's of afbeeldingen alsmede off topic berichten in on topic (sub)fora kunnen zonder melding verwijderd of verplaatst worden.

 

13. Alle forumleden kunnen gratis Jaguar gerelateerde advertenties plaatsen op JF marktplaats. Forumleden die zakelijk willen adverteren kunnen dat ook doen op de JF marktplaats nadat zij zich hebben aangemeld als commercieel adverteerder of sponsor.

 

14. Wanneer je met regelmaat de forumregels overtreedt of het forum verstoort, wordt er een eerste waarschuwing gegeven door de moderator per persoonlijk bericht. Heeft dat geen effect dan krijgt men de tweede en tevens laatste waarschuwing in het bericht waar de overtreding is gemaakt. Heeft dat geen effect dan beslist het moderator team alleen unaniem of er een tijdelijke ban wordt gegeven, waarin men geen gebruik meer kan maken van het forum. Als na afloop van de ban periode het bovenstaande proces zich herhaalt, dan zal er een permanente ban worden gegeven.

×
×
  • Create New...