Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. XKR 4.0 tot leven wekken

  Op www.thejagwrangler.com kun je kabelboompjes bestellen voor een paar typen autos met deze motor.
 3. Wimb's X308

  Zo is dat en die van mij zou Irma ook niet overleven volgens sommige hier op het forum Ik ben ook echt heel benieuwd naar de mijne en die van jou natuurlijk.
 4. Vandaag
 5. Jaguar XJ x300 4.0 6cil lage km stand

  Verloopt over: 13 dagen en 19 uren

  • Te Koop
  • Gebruikt

  Professor Giuseppe Iannuzzi een Chirurg uit Palo Del Colle Italië geboren 05/02/1924 was de eerste en enige eigenaar van deze prachtige Jaguar XJ 4.0 Executive uit 1997 met slechts 47888!! km. Het betreft een der laatste Jaguar XJ’s van het X300 type met de zeer betrouwbare en geroemde 4.0 lijn 6 cilinder in combinatie met de 4 traps Automaat. De Jaguar verkeerd in overeenstemming met zijn km’s in een perfecte staat. Titanium grijs met het exclusieve grijs lederen sportinterieur en donker wortelnoten afwerking. Diverse extra’s waaronder een perfect werkende climate control. Aflevering incl. Ned. Kenteken, apk en een onderhoudsbeurt. Zeer interessante auto voor de zakelijke rijder gezien zijn lage fiscale bijtelling. Voor info: uitsluitend per telefoon Alexander Strik Autos 0031653164623

  17,750.00 EUR

 6. Jaguar XJ 40 3.6 Sovereign 1988 zeer lage kmstand

  Verloopt over: 13 dagen en 19 uren

  • Te Koop
  • Gebruikt

  De laatste echte Jaguar, de XJ 40 gebouwd van 1986 t/m 1994, ontwikkeld in de tijd voor dat Ford het merk overnam. Men had iets goed te maken bij Jaguar de producten uit de eind 70er jaren waren behoorlijk “discutabel” en brachten het merk aan de rand van de afgrond. De XJ 40 had een lange ontwikkelingstijd men liet niets aan het toeval over en toen Ford Jaguar overnam is er nog een jaar langer tijd in de XJ 40 gestoken voor hij op de markt kwam en met succes, hij heeft Jaguar opnieuw op de kaart gezet en gered, een uitmuntende limousine die goed verkocht werd. Deze XJ 40 3.6 Sovereign uit mrt 1988 vonden wij in Spanje van de eerste eigenaar met de onwaarschijnlijk lage km stand van 35536, de Jag werd nog maar zeer weinig bereden e.a. had te maken met de hoge leeftijd van de eigenaar. De kilometerstand is aan de hand van de Spaanse apk formulieren en het onderhoudsboekje goed gedocumenteerd. Uiteraard hebben we de Jaguar een zeer uitgebreide onderhoudsbeurt gegeven en diverse delen vernieuwd. De storingsgevoelige niveauregeling is door ons verwijderd en vervangen voor het onderhoudsvrije conventionele systeem Een”koopje” is de Jaguar niet maar de liefhebber zal zeer zeker onder de indruk zijn door de geboden klasse. De XJ 40 krijgt de laatste jaren steeds meer de erkenning die hij verdient en exemplaren in deze kwaliteit zijn “hard to find”. € 16500,00 Info: uitsluitend per telefoon Alexander 0653164623

  16,500.00 EUR

 7. X350 j-gate en motorolie

  Aanvullen zou ik inderdaad gewoon met dezelfde olie doen, vervangen kan altijd nog. Mooie auto heb je trouwens!
 8. Wimb's X308

  Dat is natuurlijk het eerste waar ik aan gedacht heb. Echter, je zit dan makkelijk op 750 pleuries of meer. Ik heb de grens op €450,- gesteld want voor ongeveer dat bedrag kan ik hem zelf naar Heinkenszand brengen. En dat is dan inclusief de kosten voor twee personen (want natuurlijk gaat mijn vriendin mee) om in Hongarije te komen, het bedrag dat ik aan peut en vignetten voor Oostenrijk en Hongarije kwijt ben en de reis van Heinkenszand terug naar Huizen. En daar zit dan ook nog in dat de auto bij een garage in Hongarije is nagelopen, dus uitgelijnd en goed werkende remmen. Maar omdat dat veel geregel is (Wanneer zijn vliegtickets goedkoop? Wie brengt de auto wanneer naar de garage? Etc.) laat ik het liefst de auto brengen. Lukt het met deze man niet dan gaan we zelf 8 november naar Hongarije.
 9. X350 j-gate en motorolie

  Hi Hans, JAG is helemaal onderhouden bij British Car Centre en daar gebruikte ze Avia 10w40 (olie in juli vervangen).. Is denk wijsheid als ik moet aanvullen dan ook 10w40 gebruik? Volgend jaar bij APK zou er dan 5w30 Kroon inkunnen..
 10. Wimb's X308

  Typ op Google wat woorden in als "zelf auto importeren" en "auto kopen buitenland" en je wordt overstelpt met transporteurs die daarin gespecialiseerd zijn
 11. Wimb's X308

  Nou, fingers crossed dan maar en succes, er van uitgaand dat alles goed zal gaan is ook de voorpret leuk.
 12. X350 j-gate en motorolie

  SNG heeft de J-gate ook alleen als complete assembly in het assortiment, de knopjes zijn dus waarschijnlijk niet los leverbaar. Misschien dat tweedehands een optie is? Voor wat betreft de olie: hieronder zie je wat Jaguar zelf voorschrijft. Viscositeit bij temperaturen tussen -30 en +50 mag 0W-30, 0W-40, 5W-30 of 5W-40 zijn waarbij 5W-30 de voorkeur heeft (Jaguar specs). Dan kom je bijvoorbeeld bij deze olie uit.
 13. Wimb's X308

  Ik zou slapeloze nachten hebben als het een E-type zou zijn. Maar het is 'slechts' een X308. Bij de Jaguar fans zegt dat wat. De rest van de wereld vindt het een stoere pooierbak, maar ook niet meer dan dat. Zelfs mijn Hongaarse schoonfamilie begrijpt niet dat wij de XM voor de XJ hebben verruild. Dus laten we realistisch blijven. Het is een mooie auto om te zien, maar geen populair hebbeding. In al die jaren dat ik in Hongarije kom, heb ik nog nooit een andere Jag dan die van ons gezien. Behalve rondom het Balatonmeer waar er wat nieuwerwetse F-types rondrijden.
 14. Wimb's X308

  Hmm het wordt wel steeds griezeliger. Je ziet hier in NL af en toe van die bedrijven rijden met een dikke pick up truck met gesloten aanhanger die auto's ophalen en brengen om gereinigd/gepoetst te worden. Lijkt mij niet de goedkoopste maar wel de meest veilige manier. En ik zou zelf natuurlijk (mee)rijden en er een leuke 'road trip' van maken. En anders zijn er toch ook wel transporteurs uit Nederland die regelmatig die richting uitgaan. Het is maar pl/m 1.500 km toch.
 15. Wimb's X308

  Als je zo gaat denken dan wordt het ook mogelijk dat de man onderweg wordt klemgereden door gajes dat de Jag jat. Tja, uiteindelijk gaat het toch om vertrouwen. Ik richt me liever op de vrolijke gedachten zoals dat wij beide onze auto's kunnen showen in Heinkenszand. Ik ben echt heel benieuwd naar de jouwe.
 16. Gisteren
 17. X350 j-gate en motorolie

  Liefhebbers, De twee knoppen van de j-gate/automaat zijn versleten (sport stand etc). Weten jullie of deze los verkrijgbaar zijn? Op internet is het alleen leverbaar incl j-gate.. overigens moet ik SNG nog mailen.. welke motorolie gebruiken jullie verder? In de historie van mijn auto vind ik 10w40 terug en 5w30.. dank alvast! Erwin
 18. XKR 4.0 tot leven wekken

  Had vandaag na de start een laadstroom melding:-(...en stuurbekrachtiging leek zwaar te gaan) Direct auto uitgezet, en het obd2 display losgekoppeld. Probleem was verdwenen bij het opnieuw starten. Pas op met Chinese troep is geen loze waarschuwing.
 19. Wimb's X308

  Je weet het maar nooit. Maar mijn ervaring is dat je met Oost Europeanen slecht afspraken kan maken, ze komen ze maar zelden na Ik denk dat die man liever de auto daar verkoopt dan dat hij hem terug naar Nederland brengt. Ik hoop dat je alles op papier hebt want mondeling is niets waard. Je zal de eerste niet zijn die zo zijn auto is kwijt geraakt Ik hoop voor je dat we samen onze Jag's kunnen tonen in Heinkenszand Die van mij is er ook nog niet en dan moet hij nog voorbij de douane, belasting , APK en RDW
 20. Wimb's X308

  Huisje weltevree kon dit weekeinde de naam niet echt dragen, maar wij zien intussen licht aan het einde van de transporttunnel gloren. Moeders heeft gisteravond met nummer 4 of 5 gesproken (ik ben de tel kwijt). De man nam de telefoon op met een reactie in de trant van: "Oh ja, jij belt over het transport. Dat heb ik van Gábor gehoord." Nou, dat lijkt positief. Later belde hij terug en toen leek het weer de kant op te gaan van vage afspraken zoals kijken wanneer er gereden kan worden. Om een lang verhaal kort te maken; deze man haalt auto's uit het buitenland naar Hongarije, loopt ze na en verkoopt ze. Hij is een goede bekende van Gábor en had een tijdje geleden de Jag zien staan. Omdat er Nederlandse nummerplaten op zaten had hij gevraagd of er behoefte aan was dat hij de auto te zijner tijd naar Nederland zou kunnen brengen. Dinsdag heeft hij zijn planning rond. Dan weet hij wanneer hij richting Nederland gaat en krijgen wij dat te horen. En zo gaat het verhaal richting eind oktober. Eerlijk gezegd ga ik er van uit dat ik de auto pas na de technische dag bij Classic en Ko terug heb. Jammer, maar het is nu eenmaal zo. Maar het moet wel heel gek lopen als ik de 25e geen acte de présènce kan geven in Heinkenszand.
 21. Furflex

  Je zou ook eens kunnen informeren bij: http://www.car-hood.co.uk/ Hier heb ik indertijd alle bekledingsspullen voor de restauratie van mijn XJ6 Series 1 gekocht. Goed geholpen voor een schappelijke prijs. Wat in ieder geval dat laatste betreft zijn SC/Limora echt de weg kwijt. Hier nog een paar adresjes: http://www.woolies-trim.co.uk/c-40-draught-excluder.aspx http://www.aldridge.co.uk/about_us/index.cfm?id=2 Voor mijn XJ6 Series 1 had ik twee verschillende typen furflex nodig. Kijk dus goed uit met wat je aanschaft!
 22. Technische dag Heinkenszand

  Camper + 1 fast excuses voor de melding achteraf.
 23. Navigatie dvd s type 2002 (nieuwe versies en updates)

  2012 was inderdaad de laatste update. Daarna zijn er geen updates meer uitgekomen voor deze navigatie. Ik zou nog maar even navragen of hun informatie wel klopt. Anders is €300 voor een oude update best wel veel....
 24. Technische dag Heinkenszand

  En om tegendraads te zijn: Ik verwacht dan niet bij de meeting in Vorden kan zijn, maar voor Heinkenszand weet ik vrij zeker dat het wel lukt.
 25. Technische dag Heinkenszand

  Tot nu toe zijn te verwachten op de TD: robertvl 2 personen jagster camprr 2 personen fredwinger 2 personen iksjeezesel wimb bijna zeker ericS-TR misschien
 26. Jaguar X760, de XE

  Het gebruik van geel is niet mijn smaak. Voor de rest hebben ze het bescheiden gehouden. Ik heb Arden wel ergere dingen zien doen met een Jaguar LOL
 27. Technische dag Heinkenszand

  En een mooie aan de foto te zien
 1. Laad meer activiteit
×