Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Een van de mooiste meetings elk jaar weer. Dit jaar wederom prachtig weer, andere jaren soms erg nat☔. Mooie auto's gezien en enthousiast liefhebbers gesproken. En niet te vergeten gratis.
 3. Binnenkort veilt RM Sotheby's deze Jaguar Piranha uit 1967. De bijzondere auto kwam nooit op de markt en is een one-off showcar voor de London Motor Show. Maar waarom lijkt hij nou zo op een Lamborghini Espada? De geschiedenis van de Jaguar Piranha is bijzonder. De concept car is gemaakt in opdracht van The Daily Telegraph, inderdaad een papieren courant. De krant wilde in 1967 een stunt uithalen op de London Motor Show en bedacht daarom een plan waarvoor ze Jaguar en Bertone wisten te interesseren. Het ontwerp kwam van Marcello Gandini en hij gebruikte de Lamborghini Marzal als basis. Die Marzal was een concept dat weer de basis vormde voor de Lamborghini Espada. Dat verklaart meteen de overeenkomst tussen de twee auto's. Bijzonder is het feit dat de auto op de basis van een Jaguar E-type staat en volledig functioneert. Omdat het geheel 140 kilogram zwaarder is dan de E-Type 2+2 eronder, rijdt hij wat minder snel en is wat minder wendbaar. RM Sotheby's veilt de auto in augustus tijdens de Monterey Car Week. Omdat het een one-off is met een bijzondere geschiedenis zal hij vast niet goedkoop zijn, maar RM geeft geen schatting.
 4. Jaguar Land Rover is niet te koop. Ze zijn eigendom van Tata uit India. Dat is hoe het blijft. Tata, met Jaguar en Land Rover, is een leider die leidende producten maakt waar ze de laatste drie jaar zes World Car Awards mee hebben gewonnen.” Dat was een duidelijke uitspraken van CEO dr Ralph Speth van JLR tegenover het Britse medium Auto Express. Hij stelt dat JLR tijdelijk in zwaar weer zit omdat het als één van de eerste de grote uitdagingen waar de auto-industrie voor staat het hoofd probeert te bieden. “Dat leidt tot grote investeringen waar tegenover we de kosten proberen te drukken. Ons herstelplan heeft al bijna 1,5 miljard euro aan besparingen opgeleverd.”
 5. Weet een van jullie of dit überhaupt bestaat? Zou graag een PDF, papieren of CD versie willen aanschaffen.
 6. Welkom terug en bedankt aan iedereen die zijn/haar tijd steekt in dit fijne forum.
 7. Waarschijnlijk filter/droger verstopt, moet eigenlijk om de paar jaar vervangen worden maar word in veel gevallen nooit gedaan. Een airco die altijd aan staat geeft bijna nooit problemen. Komt meer voor dat na het bijvullen het filter dicht zit. Maar kan ook ander probleem zijn. Kijk eerst of de pomp aan slaat en als die het doet gaan voelen tot waar het systeem koud word, als je ergens bij kan natuurlijk. Pas wel op voor draaiende delen en hitte.
 8. Na een rustperiode en overdenkingen wil ik mij weer inzetten voor JF. Zal niet makkelijk worden omdat forums minder in trek worden, vooral bij jongeren. Begrijp ik wel, die hebben zoveel andere dingen te doen in deze gehaaste maatschappij. Maar we gaan met z'n alle proberen om er een nog gezelliger en informatiever forum van te maken.
 9. Vanaf heden heeft keesh zich weer bereid verklaard om deel te nemen aan het JF team. Wij zijn erg blij met dit besluit en verwachten dat het forum er nog leuker op wordt! Welkom terug Kees !!
 10. ik heb 2 maanden geleden mijn airco laten bijvullen. ik gebruik m echter nooit! Je begrijpt met dit weer een ander verhaal. Nu koelt ie helemaal niet😢 iemand nog tips en tricks? hoor graag................ Verplaatst door moderator
 11. De uitnodiging is onderweg naar alle forumleden Aanmelden Flyer meeting 2019.pdf
 12. Johan ( en je broer) hartelijk dank voor het regelen en verzorgen van de mooie start locatie. Verder was het een prachtig evenement, op naar volgend jaar.
 13. Standaard vanaf modeljaar 1991 en daarmee dus alleen beschikbaar voor de versie met 12 kabouters. Veel van de componenetn zijn hetzelfde als de XJ6 (XJ40) van dat modeljaar.
 14. Last week
 15. Misschien ook van een XJ40 af te scheuren? Of het werkt, ja, alles is werkend te maken - maar wat kost het. Da's trouwens wel leuk dat wist ik niet eens. ABS op een series III.
 16. Ja, en deftige auto. 25-LHV-8 25 K€ BPM - Left Hand Vehicle - 8 cylinder. Ik wil ook mijn eigen nummerplaat…
 17. Het was weer een leuke middag, wel snoeiheet. Verder een beetje als voorgaande jaren op het Lidoterrein, goed dat ze hier weer terug zijn. Wij waren er na de middag, dus weinig jf leden getroffen. Wel even kunnen kletsen met hansvh en keesh en samen met patrick (paddy66) een ronde over het terrein gemaakt.
 18. Hier staan we exact https://maps.app.goo.gl/Bhbz2tvRxFyzuWsT9
 19. Als de ruit eruit gaat is het ook het moment om je hemel te beoordelen en zonodig (preventief) te doen. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 20. Et zijn geen vaste locaties, dat weten we pas als we eenmaal op het veld staan. Wanneer we ons opgesteld hebben, zal ik het hier wel even op het forum zetten.
 21. Waar vind ik jullie ongeveer.... 💪😖😬🙃🚻🐩🤓🤔
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...