Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Vandaag
 2. Jag42

  XJ6 Series 1 4.2 van 1971 gekocht:-)

  Pas maar op. Heb ooit mijn Volvo 262C voor een, naar het leek, aantrekkelijke prijs, in de daluren laten spuiten door een bedrijf bij jou in de buurt. Paar duizend euro bespaart maar mij jaren geergerd aan het belabberde spuitwerk. Wat een prutsers.
 3. Gisteren
 4. Iksjeezesel

  XJ6 Series 1 4.2 van 1971 gekocht:-)

  Ik denk dat ik de XJ6 in 2019 toch maar aan ga bieden bij een goede spuiter... Job to do: Linkerachterscherm bovenop een deukie (Hamer?) Achterklep 7 deukies. (Hamer?) Linker voorscherm deukie (Hamer?) Motorkap, rechterkant, handtekening (Sleutel?) Rechter achterscherm ~~ (is in 20XX vervangen, maar zie tegen het licht in de lak dat dit gedaan is dusss...niet perfect) Linker achterscherm (2 minuscule bobbeltjes, is niks maar ja als je toch opnieuw gaat spuiten...) Njente-nada roest verder, ook niet aan bodem e.d. (Deze auto is in 2008 nog volledig gerestaureerd geweest, incl volledig nieuwe laklaag:-)...) Wa zou da kostu om um nu weer illemal 100% te krijgen..? 1000? 2000? 3000? 4000? ...? Vandalisme schade was overigens zo toen ik hem kocht hoor. (dus geaccepteerd, persoonlijk, niet maatschappelijk) Maar omdat de auto nu al best lang ,keer na keer (na meer dan een maand stilstaan) direct en goed start, voortbeweegt, schakelt, remt en stuurt zonder enige problemen, denk ik dat deze auto lang "in de familie" gaat blijven:-). (als daar ruimte voor is) I still like,...a lot.
 5. Afgelopen week
 6. Jag42

  Stuurbekrachtigings pomp

  Bedankt Hans Vloeistof is op peil maar als ik het zo bekijk is de knik in de slang te scherp en dat schone plekje zou kunnen duiden op een lekkage er net boven. De 3e foto toont de plastic kap bovenop de motor waar ook wat olie op zat. Verwacht dus dat het alleen de slang is. (Ziet er ook behoorlijk gaar uit). Maar even een nieuwe ergens bestellen.
 7. Nog even hier op terug komen. Over het algemeen wel inderdaad, maar bij mijn STR is de afwijking op zomerbanden afhankelijk van de snelheid slechts 4-6 km/u en met winterbanden is het helemaal oppassen: verschil tussen snelheidsmeter en GPS is 0-2 km/u
 8. EricS-TR

  Ombouw super v8 350 naar xjr 358

  Lees en huiver:
 9. Bert ter Meer

  Ombouw super v8 350 naar xjr 358

  Er zit adaptieve cruisecontrole op de wagen alleen er zit storing in de module heeft iemand ervaring om deze module te laten repareren?
 10. hansvh

  Stuurbekrachtigings pomp

  Vloeistofpeil checken is inderdaad de eerste stap denk ik. De procedure: De aard van het geluid geeft ook een aanwijzing: Enne, de pomp vervangen lijkt me ook goed zelf te doen: PASpump.pdf
 11. Jag42

  Stuurbekrachtigings pomp

  Sinds twee weken dacht ik vanmorgen de XK weer eens te pakken om naar mijn werk te rijden. Al direct na het starten merkte ik dat er een geluid bij was gekomen. Bij het draaien aan het stuur werd dit nog veel heftiger.Geen slippende snaar maar afkomstig van de strbkrspmp. Gezien het tijdstip 05:00 heb ik na een kort rondje de 75 km niet aangedurft en hem weer terug in zijn hok gezet. Ook nog geen tijd genomen om het vloeistofpeil te checken. Zal ik vanavond doen. Iemand bekend met dit euvel en is, indien de pomp defect, deze makkelijk bereikbaar cq. te vervangen?
 12. Fasett

  Daimler double six in top conditie brengen

  Als gezegd, zorg dat je taxatie ook op orde is. Als er waarde vermeerderend is geïnvesteerd stem dan af met je taxateur of dit ook de taxatiewaarde verhoogd. Dat geldt niet voor alles maar kostbare modificaties als spanners, kettingen, cardan as etc. zijn wel van betekenis.
 13. robertvl

  Daimler double six in top conditie brengen

  Wat een ellende voor je D6. En alleen maar vanwege de onoplettendheid van iemand. Zo ontzettend zonde en zwaar balen inderdaad. Wel een geluk dat je zelf geen letsel hebt; dat is uiteindelijk het belangrijkst hoe cliché het ook klinkt. Het zet dingen wel in perspectief. Ik ben een godsvermogen kwijt geweest dit jaar om de X350 goed te krijgen. Als iemand 'm morgen er achterin knalt, is dat dus voor "jan met de niet zo heel erg lange achternaam geweest". Brrrr, moet er maar niet aan denken.
 14. Laan

  Daimler double six in top conditie brengen

  Nou, als je bepaalde goede organen wil ruilen, let me know. Motorkap ofzo? Sorry als ik nu een lijkenpikker lijk hoor
 15. Fasett

  Daimler double six in top conditie brengen

  Nee, herstellen wordt het niet. Te ingrijpend en te duur. 'Zij heeft haar body ter beschikking gesteld aan de wetenschap'. Ze zit bomvol vervangen onderdelen, ze blijft dus 'opgebaard' bij mij en zal een waardig opvolger doneren waar nodig.
 16. EricS-TR

  Ombouw super v8 350 naar xjr 358

  Goed idee Weet een goed adres voor je
 17. Pizzaman

  Ombouw super v8 350 naar xjr 358

  Spoorverbreders... zou ik niet doen. Er zijn NOG dikkere velgen voor verkrijgbaar, daar zou ik dan eerder voor gaan. NB - volgens mij staat een R lager op de pootjes dan een Super V8. Bij de forumsponsor regelen ze dat zo ff voor je.
 18. Rover827SI

  Durf te vragen : leuke velgen voor de xj8 ?

  Bij dit bedrijf heb ik destijds ook mijn accessoires gekocht.
 19. Rover827SI

  Ombouw super v8 350 naar xjr 358

  Absoluut GEEN spoorverbreders. Ik vind het niet passen op zo'n prachtige auto. Althans dat is mijn mening.
 20. Bert ter Meer

  Ombouw super v8 350 naar xjr 358

  Ben er nog niet helemaal klaar mee , komt nog een chromen bumper gril in , wil nog wat aan de uitlaat knutselen er zit nu wel een heel braaf geluid in . wellicht een chiptune laten doen +70pk en word zuiniger 😊 Spoorverbreders staat wel mooi maar komt er niet meer onbalans??? zijn deze wagens wel gevoel voor
 21. LeapingXJR

  Ombouw super v8 350 naar xjr 358

  Dat model heb je wel...dat is de "x350 portfolio" alleen de grill x358 zit daar niet op de rest wel. Verstuurd vanaf mijn HTC One A9 met Tapatalk
 22. LeapingXJR

  Ombouw super v8 350 naar xjr 358

  Super is een supercharged Arie... Hetzelfde blok als een XJR[emoji6] Verstuurd vanaf mijn HTC One A9 met Tapatalk
 23. LeapingXJR

  Ombouw super v8 350 naar xjr 358

  Nice....mooie upgrade [emoji106] Verstuurd vanaf mijn HTC One A9 met Tapatalk
 24. robertvl

  Ombouw super v8 350 naar xjr 358

  Wow, de X350 is precies de mijne qua kleur en velgen. Weet ik gelijk wat t wordt als ik dit zou doen :). Ik vind de grill op de X358 mooier. De bumpers vind ik minder mooi en de spiegels van de Volvo S80 ben ik ook niet zo wild van. Voor de rest, mooi gedaan.
 25. hansvh

  Durf te vragen : leuke velgen voor de xj8 ?

  Zit HIER niks voor je bij?
 26. Rover827SI

  Ombouw super v8 350 naar xjr 358

  Dit is de standaard grill behorende bij een X358 maar uiteraard zonder de R-badge.
 1. Laad meer activiteit
×