Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Temp loopt wel iets op hoor, hij blijft ‘hangen’ bij ca 60 graden. de toeren en oliedruk op de foto zijn idd bij een warme motor.
 3. Zit idd niks onder dat lampje. je hebt zo te zien wel het series 3 dash. Met klokje onder het pennen bakje met draaiknop ( voor dashboard verlichting, en sigaretten aansteker ) er naast .
 4. Yep, dus toch maar ff nieuwe thermostaat erin steken voor de zekerheid. Dank voor de foto van het lampje van het dashboard. Het hoort dus kennelijk zo, raar afgewerkt hoor.
 5. Today
 6. Alles boven de 50 a 55 graden voelt echt warm aan. dekoukleum
 7. Ja de kachel wordt lekker warm. Was gister ook wel echt nodig in de regen en storm.
 8. Oliedruk is bij koude motor als het goed is altijd goed Of zou z'n motor toch op temperatuur komen? Hihi Ik zou een nieuwe thermostaat plaatsen, zijn de kosten niet. Kijk dan of je temp wel op 80/90 graden komt. Wordt je kachel goed warm?
 9. Thermostaat? Mooie oliedruk voor 800 toeren!
 10. Nog wat extra foto’s.... al met al wel meer uitgegeven dan het budget dat ik in mijn hoofd had voor de auto, maar ik denk dat er niet super veel al direct gedaan hoeft te worden qua body en optics. Motorisch en mechanisch is het natuurlijk afwachten..... motor temp meter op de foto... hij komt omhoog tot ongeveer 60 graden..... wellicht naaldje vast? Toeren blijken wel te kloppen.
 11. Ook nig wat geprobeerd met het stangenstelsel voor de ventilatieroosters, beweegt allemaal wel, maar geen beweging in de kleppen zelf. Wellicht dat er een vorige eigenaar mee aan het stoeien is geweest toen het dashboard eruit is geweest. Dat zal bij mij ook 1 van de vervolgstappen gaan zijn om de nieuwe plaat erin te maken. Hopelijk vind ik dan het euvel.
 12. Time Left: 1 month and 29 days

  • Te Koop
  • Gebruikt

  Redelijke pepperpot velgen met banden

  50.00 EUR

 13. Same here....if eh, nee toch niet. Die van mij is netjes afgewerkt. Maar is dan ook geen Daimler he.
 14. Zo! dat valt tegen. In het kader: wat je niet ziet, is er niet en of hoeft niet afgewerkt. D'r zit gewoon een gat in de dash en meer niet. Ik overweeg weg te doen. 't Lijkt wel een Jaaaagh.
 15. Ga zo naar de loods waar 50-tinten grijs slaapt. Zal zo "een foto trekken"
 16. Moet ik eens bekijken, maar ben nu druk met spullen vervoeren en verhuizen.... wordt of later vandaag of na t weekend.
 17. Toch nog ff lullen over dat lampie. Wat ik bedoelde is dat het lijkt alsof er bij mij nog een kapje voor het lampie hoort. Ik kijk nu gewoon tegen het blote lampje aan, zeg maar Zo ziet het eruit: Hoe zit dat bij jou?
 18. Bedankt Hans voor de aanvulling. Ik had even overwogen te bellen, maar ja, zaterdagmorgen iemand uit zijn bed te kloppen...
 19. Helemaal goed! Meer informatie vind je ook in DIT topic.
 20. iPhone 8 met IOS13 is werkt tadeloos!
 21. Volgens sommigen zit het wat verstopt, hoe sponsor te worden. Ga naar "Home" en dan rechts bovenaan "doneer" Ik heb het van horen zeggen, misschien dat iemand me kan verbeteren.
 22. Thanks! Ik ga vh weekend even uitzoeken hoe ik sponsor wordt dan.
 23. Dat zijn gewone gloeidraad lampjes die veel vlieguren maken. Dus ik gok er op dat ze overleden zijn. Of de sensor. Als je "sponsor" wordt, dan heb je volgens mijn toegang tot schema's via het forum.
 24. iPhone 8 met iOS14 vertoont dezelfde nukken als cage beschrijft
 25. Op de ipad staat nu een grijs rondje op de plek waar je en reactie een thumbup etc kunt geven.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...