Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Voorstel: Probeer de resonatie op te roepen. Noteer toerental en in welke versnelling dat je rijdt. Dan, manueel met het zelfde rpm in een andere versnelling. No joy, dan is het snelheid afhankelijk, dus lucht turbulentie. Ik stel voor, op de brug, iemand in de auto die het zelfde resonantie toerental kan oproepen en luisteren. Geen resultaat? = lucht turbulentie als oorzaak, of door het gevraagde vermogen bij 70 kmpu kantelt je blok. Dus wisselende rpms op de brug; petjes gedrag voor het verkeerslicht. Bij een V8 is het max toerental 3.000 rpm zonder belasting, dus stuk maken kun je niets. Maar hoezo rijdt je 70? Woon je aan een woonerf, of ben je een wannabee Volvo, iets met Vvvvv.
 3. Today
 4. Ik wil voordat ik straks de auto probeer te starten het brandstoffilter vervangen, maar ik ben er al achter dat het erg vast zit. Als ik teveel kracht zet loop ik het gevaar dat ik de brandstofleiding sloop. Iemand tips?
 5. Hoi Jaap, dank voor je reactie. Het is een x308 V8 4.0
 6. Lekker bezig, maar denk niet dat je het op deze manier strak gaat krijgen. Juist de originele vorm van het spatbord maakt dat er amper lasjes in het zicht komen. MAar goed je hebt het strakke paneel al verzaagd, dus alternatief heb je ook niet meer.
 7. In vervolg op Kapitein Haak: Zet de auto op een brug en ga met een klein kamertje tegen alles lopen tikken. Wat ook kan, mogelijk is een motor steun wat losjes en kantelt de motor wat, zodat een (uitlaat) steun ergens tegen aan komt. Wat voor een type heb je?
 8. Voorzichtig begonnen met wegslijpen, wat best eng is Gepast Binnenste wielrand opgelapt Ex-wielrand Ik gebruik een klein deel van het spatbord en las dit over de hele lengte ipv het complete paneel en dan 1000 puntlasjes moeten boren. Dit is sneller maar er is meer risico ten eerste op vervormen en ten tweede is het heel moeilijk de achterkant van de las tegen roest te beschermen op sommige plekken.
 9. Dank beiden voor het meedenken. Ik houd jullie op de hoogte van nieuwe inzichten!
 10. Geen idee… ze gaan ze eerders vervangen
 11. Veel succes er mee, maar dat moet wel goedkomen!
 12. Pirelli Pzero System Asimmetrico 245/50 ZR17 99Y hier op voorraad volgens website
 13. Nog maar eens een update over de series 1. Wat een heerlijke wagen is het. Veel beter en betrouwbaarder dan ik had verwacht toen ik meer dan een jaar geleden besloot om hier dagelijks mee te gaan rijden. Gisteravond in het Groningse landschap. En tjah, met Kar is niet echt mooi nee. Maar die hangt er nou eenmaal veel achter en tis een gebruiksvoorwerp
 14. Yesterday
 15. Die had ik recent ook defect en die gaf zelfde soort storingen. ( cruise control werkte niet meer )
 16. Kleine update. De Jag is inmiddels uitgelezen bij Stouten, en dat gaf niet een 100% beeld. Blijkbaar zitten er veel computers in die allemaal via veel lusjes naar elkaar kijken. Verschillende storingsmeldingen. Maar, hoogstwaarschijnlijk zit het in de rempendaalschakelaars. Dat is de gemeenschappelijke factor. Blijken er twee in te zitten zelfs.
 17. Ik kom er nog maar 1 tegen in die maat: https://www.autopink-shop.nl/product/R-288161?ID=psm_rdp_nl_tyresnet&Country=PNL GENERAL-ALTIMAX
 18. Zoo héy !!! Daar ligt echt een hele grote hoop. Goed om te weten. Nog nooit van gehoord van deze. En mooie prijs.
 19. Lieden, ik heb nieuwe zomerbanden nodig. Mijn XK8 uit 1997 staat op 17 inch velgen waarop 245/50 banden liggen. Nu zijn dat Pirelli’s maar die zijn niet meer leverbaar. Weet iemand een goed alternatief? alvast dank, Paul
 20. Klapperende warmte schildjes bij je catalysator / dempers? Of wapperende luchtstromingsplaten onder je motor.
 21. Hoi, ja, was aan de overkant. Daar liggen de tanks
 22. Binnenkant demper? Speel dan s iets met je gas.
 23. Hoi, sinds enige tijd hoor ik onder de auto bij snelheden rond de 70 km. per uur een zacht rammelen van metalen schotjes oid. Mijn garage kan het niet lokaliseren. Wellicht suggesties of ervaringen van jullie?
 24. Fijn dat je een tank gevonden hebt hoor. En wat een snoepwinkel he? Ook een hoop vergane glorie, wat dan weer een lust voor het oog is. Maar hij heeft zeer veel goede spullen liggen. Ben jij nou aan de overkant geweest? Eerste foto herken ik niet zo.
 25. Dodo Juice Release motorruimte reiniger, olievlekje inspuiten, even laten intrekken en met water wegspoelen.
 26. Maar dan moet je ze wel elke keer meenemen, anders ziet ze het nog
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...