Jump to content
 1. Algemeen

  1. FORUMREGELS

   Het lezen van onderstaande "forumregels" is belangrijk!

   1
   post
  2. MEDEDELINGEN

   Belangrijke mededelingen

   469
   posts
  3. Jaguar meetings en beurzen

   Alles over Jaguar meetings en beurzen.

   10113
   posts
  4. Algemene Jaguar vragen en tips

   Algemene Jaguar vragen, tips, polls, detaillering en onderhoud.

   9150
   posts
  5. Jaguar nieuwtjes

   Nieuwsberichten betreffende Jaguar

   2948
   posts
  6. Acties van onze sponsoren

   Acties van onze sponsoren, speciaal voor JaguarForum leden.

   4
   posts
   • Laan
  7. 197
   posts
 2. XF, XK(X150), XJ(X351), F-Type, XE, F-Pace en I-Pace

  1. Vragen

   Stel hier uw XF, XK(X150), XJ(X351), F-type, XE en F-Pace vragen

   1111
   posts
  2. Foto's, Schema's

   Plaats hier XF, XK(X150), XJ(X351), F-type, XE en F-Pace foto's, schema's van jullie auto's als jullie deze hebben. Ook ervaringen en projecten vallen hieronder.

   202
   posts
  3. Tips en Tricks

   Handige XF, XK(X150), XJ(X351), F-type, XE en F-Pace oplossingen en uitleg voor alledaagse en misschien grotere problemen.

   108
   posts
 3. XJ(X308, X350, X358) , XK8/XKR(X100), X-type en S-type

  1. Vragen

   Stel hier uw XJ(X308, X350, X358) , XK8(X100), X-type en S-type vragen!

   39862
   posts
  2. Foto's, Schema's

   Plaats hier XJ(X308, X350, X358) , XK8(X100), X-type en S-type foto's, schema's van jullie auto's als jullie deze hebben. Ook ervaringen en projecten vallen hieronder.

   2689
   posts
  3. Tips en Tricks

   Handige XJ(X308, X350, X358) , XK8(X100), X-type en S-type oplossingen en uitleg voor alledaagse en misschien grotere problemen.

   1285
   posts
 4. XJS, XJ40 en X300

  1. Vragen

   Stel hier uw XJS, XJ40 en X300 vragen!

   23169
   posts
  2. Foto's, Schema's

   Plaats hier XJS, XJ40 en X300 foto's, schema's van jullie auto's als jullie deze hebben. Ook ervaringen en projecten vallen hieronder.

   3310
   posts
  3. Tips en Tricks

   Handige XJS, XJ40 en X300 oplossingen en uitleg voor alledaagse en misschien grotere problemen.

   1495
   posts
 5. Series 1 / 2 / 3

  1. Vragen

   Stel hier uw Series 1 / 2 / 3 vragen!

   24071
   posts
  2. Foto's, Schema's

   Plaats hier Series 1 / 2 / 3 foto's, schema's van jullie auto's als jullie deze hebben. Ook ervaringen en projecten vallen hieronder.

   9185
   posts
  3. Tips en Tricks

   Handige Series 1 / 2 / 3 oplossingen en uitleg voor alledaagse en misschien grotere problemen.

   723
   posts
 6. XK120-150, SS, C, D en E-type

  1. Vragen

   Stel hier uw XK120-150, SS, C, D en E-type vragen!

   957
   posts
  2. Foto's, Schema's

   Plaats hier XK120-150, SS, C, D en E-type foto's, schema's van jullie auto's als jullie deze hebben. Ook ervaringen en projecten vallen hieronder.

   533
   posts
  3. Tips en Tricks

   Handige XK120-150, SS, C, D en E-type oplossingen en uitleg voor alledaagse en misschien grotere problemen.

   96
   posts
 7. MK 1, 2, 7, 8, 9, 10, 420(G) en S-type (196*)

  1. Vragen

   Stel hier uw MK 1, 2, 7, 8, 9, 10, 420(G) en S-type (196*) vragen!

   1748
   posts
  2. Foto's, Schema's

   Plaats hier MK 1, 2, 7, 8, 9, 10, 420(G) en S-type (196*) foto's, schema's van jullie auto's als jullie deze hebben. Ook ervaringen en projecten vallen hieronder.

   716
   posts
  3. Tips en Tricks

   Handige MK 1, 2, 7, 8, 9, 10, 420(G) en S-type (196*) oplossingen en uitleg voor alledaagse en misschien grotere problemen.

   53
   posts
 • Doneren

   

  DonateLogo.jpg

  Steun het JaguarForum en doneer nu!

  Uw donatie zorgt dat wij bij kunnen blijven

  met de nieuwste technieken en dat het

  forum kan blijven groeien.

   

  Donate Now

  Doneren helpt het JaguarForum om door te groeien en bij te blijven met de nieuwe technieken.


 • Nieuwste berichten

  • Die mogelijkheid spookte ook door mijn brein. Dat ga ik van het weekend maar een bekijken. En of de bougies wel vonken natuurlijk. Maar het zou toch zot zijn dat dit in eens niet meer werkt als ik onder de motorkap niets anders heb gedaan dan een accu plaatsen.
  • @Mkickert mooi werk. je noemde het dat je niet kon krimpen (wat idd een heel handig apparaat is). Het is toch wel vrij gebruikelijk schijnbaar om nieuwe stukken plaatwerk in meerdere delen te maken aangezien je dan complexere vormen kunt maken + dat vervorming van een 'stuk' uit 1 deel tijdens het passen en modelleren veel extra correctie tijd kan kosten (zal ook een kwestie van ervaring zijn).  
  • Met mijn s-type 2004 zelfde probleem gehad, was uiteindelijk de buitentemperatuur sensor ( onder de voorbumper) Was contant zeer heet in de auto, was in de wintersport toen, moest wel met de ramen open rijden   Groeten, peter Jan
  • Zijn de voorraadkamers van de carburateurs wel Helemaal leeg?anders klopt lucht/ brandstof mengsel voor geen meter.
  • Vanavond de polen omgedraaid. Maar helaas. De pompen pompen ook in de LPG stand van de schakelaar. De bedrading van de pompen losgemaakt, zodat ze niet meer pompen. LPG ingeschakeld en starten maar. Ehhh niet dus. Ik snap er helemaal niets van. Alle zekeringen nagekeken onder het dashboard en alles lijkt in orde. Dus nog niets wijzer geworden. 2 maanden terug liep de auto nog en startte met de eerste draai aan de sleutel. Nu de benzinepompen aangesloten zijn en de leidingen gewoon vollopen, doet de auto niets meer op zowel gas als benzine. De benzine kan ik me nog voorstellen omdat Raymond vond dat de carburateurs op waren en gereviseerd moesten worden. Maar op gas liep de auto als een zonnetje en dan op eens niets meer.  zucht. Dit weekeinde maar eens naar de schakelaar kijken. Wellicht is er een van de draadjes losgegaan o.i.d. Vaak is het zo eenvoudige maar vindt het maar.
  • Bedankt voor de tips allemaal, ik heb een leverancier in de buurt gevonden voor Kroon Oil. Mooie vintage verpakking ook trouwens
  • Bedankt voor de reactie. SNG is overigens super snel in het leveren, top.   Ik heb ook een paar dingen bij MOSS besteld, ook dat was snel geleverd. Mogelijk niet die super kwaliteit, maar dat gaan we zien.
  • Thanks. Ondanks dat de roestschade minder was dan rechtsvoor was het nog steeds behoorlijk heftig vind ik. Ik ben afgelopen september begonnen met een plaatwerk opleiding 1 dag (2 avonden) per week t/m eind juni '20 in Gent. Erg leerzaam en ondanks dat ik er tips om te lassen (oa kunststof lassen ✅) mee heb opgedaan ligt de focus echt op carrosserie. Hetgeen echter bijzonder storend is dat je er dan achter komt hoeveel meer je kan doen in een bepaalde tijd met speciaal plaatwerk gereedschap. Zoals de fotos laten zien lig ik thuis nog steeds op de grond te klooien terwijl hij onder een brug staat. Tijd tekort dus om de bus die erop staat een remmen revisie te geven (alles ligt er nu af), waardoor erop en eraf rijden mogelijk wordt. Ik heb inmiddels wel een 3 in 1 combi apparaat gekocht. knippen, walsen en buigen wat in de toekomst dit soort werk makkelijker moet maken. Eerst maar eens een mooie betonvloer storten (gevlinderd). Vandaag aan de voorbereidingen begonnen.   Afgelopen zomer heb ik de koelwaterslangen vervangen aangezien er 1 deel door een schuurplek lek was gegaan. Was goed te dpen ondanks dat het toch wel een redelijk klusje was dat ik nog niet eerder had gedaan. De XJR is afgelopen vrijdag door de apk gefietst met als enige opmerking dat de mistlampen te hoog afgesteld waren. Vandaag naar Raymond gebracht: - hij staat beetje scheef. - achter lijkt hij nogal snel het 'stootrubber' bij inveren te raken en - er lagers achter die kapot zijn (exacte naam ff vergeten)   Bij de apk werd gezegd dat het stuurhuis ietsjes lekte en de stuur oliekoeler lekt als ik het vermogen aanspreek. Qua betrouwbaarheid onderweg zit het voorlopig goed.  
  • 👍  volgens mij is de S -type cd speler net iets anders dan de X350 speler qua form ook de kleur is van mij anders die is gloss black. Dus helaas voor mij..... ik stuur je even een PB okay.
 • Nieuwste Advertenties

 • Mededelingen

×
×
 • Create New...